czy mógłby mi ktoś polecić jakikolwiek patch w którym bedę mógł zaimportować przez siebie stworzony klub i żeby równocześńie były herby,stroje twarze w innych klubach?
Witam mam mały problem. Otóż zainstalowałem PES 2012 na komputerze z nadziejami, że pójdzie mi płynnie przynajmniej na Normal. Niestety spotkałem się ze sporym rozczarowaniem, gdyż dobrze działa dopiero na najsłabszych, a i tak czasami filmy się lekko tną. Nie wiem czemu bo z obrazka zamieszczonego poniżej wychodzi, że powinno działać dobrze. Jednak tak się nie dzieje i to mnie martw. Nie wiem czy to tak musi być, czy ja zrobiłem coś źle, czegoś nie zainstalowałem. Może ktoś się spotkał z podobnym problemem. Proszę o pomoc!
Witam! Mam problem, otóż gdy rozpoczynam karierę to zamiast prawdziwych zawodników są jacyś wymyśleni. Proszę o pomoc jak ustawić realnych piłkarzy!
Panowie może i mój problem jest trywialny ,ale mimo wielu prób nie mogę się cieszyć grą razem z T-mobile Ekstraklasa Mod.Wykonuje wszystko zgodnie z instrukcją i sam już nie wiem jak to możliwe że cały czas drużynom ekstraklasy są przypisane jedynie herby a reszta danych z eredivisie ;/