Witam , moj problem polega na tym gdyż właczam pesa napoczatku wyskakuje mi okienko ze mam za malo VRAM 64 powinno byc 128 , daje ignoruj dalej wlacza sie gra wszystko ladnie pieknie do momentu po tym jak utwarzam profil daj nazwe daje enter i mnie wywala do pulpitu co mam zrobic pomocy ?? , prosze nie usuwac tematu naprawde potrzebuje pomocy
Nie wiem jaki windows masz ,ale ściągnij Service packa najnowszego dla danego oprogramowania i spróbuj odpalić.
Gdyby problem się powtarzał ,to po prostu zanieś laptop do sklepu i coś dołóż do niego.
karta 1gb jest to laptop i nie da rady zwiekszyc , laptopa kupilem 2 tygodnie temu napewno nie jest slaby ... inne rady procz zwiekszania VRAMU ?
Zwiększyć można zawsze ,tylko trzeba zmieniać procesor i płytę główną od razu ,żebym potem wgrać pozostałe.Co do karty,to nie wiem pod jaką płytę masz ,bo jeśli AGP to można zmienić w biosie(podobno,gwarancji nie daje ) .Najlepiej mimo wszystko udać się do komputerowego sklepu,bo przez neta nikt Ci sprzętu nie zobaczy.