jeżeli biegniesz prosto to 2x(ja wciskam parę razy) ''sprint'', a jeżeli chcesz wypuścic sobie piłkę skręcając to: będąc na sprincie i trzymajac ''Sterowanie specjalne''(juz nie pamiętam jak to bedzie po angielsku) po prostu skręc
Dzięki A zapomniałem jeszcze spytać, jakim guzikiem na padzie wypuszcza się z rąk piłkę GK ? Bo w poprzednich PESach normalnie wypuszczałem, tu wciskam każdy guzik po kolei i nic.
Co należy zrobić, aby podczas rzutu rożnego czy też innego stałego fragmentu gry, obrońcy wchodzili w pole karne ?? :F
Witam, mam pytanie. Czym na padzie jest lob ? Bo w ustawieniach jest tylko napisane controlled shoot czy coś takiego, mam ustawione na LB, i tym jest techniczny. Wie ktoś ?
zmiana zawodnika+strzał
No właśnie to jest techniczny strzał.
Nie gra się trudno, bo komputer prawie cały czas atakuje, więc jedna kontra i masz bramkę.Po polsku ta opcja nazywa się chyba "Legendarny".
Witam. Podobno w sklepie jest opcja kupienia 6, najtrudniejszego poziomu. Kupował ktoś ? Czy trudniej się gra niż na TP ? I jaka jest tego nazwa w sklepie (po angielsku) ?