Autor Wątek: PES 2012 - problemy, błędy, pytania!  (Przeczytany 632048 razy)

Offline Irius

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 13.09.2010r.
Odp: PES 2012 - problemy, błędy, pytania!
« Odpowiedź #220 dnia: Październik 05, 2011, 20:22:01 »
Antywirus usuwa mi plik rdl.dll przez co nie mogę uruchomić gry. Mam ESET Smart Security, da się jakoś zaradzić bez żadnych dodawań do wyjątków? Jak zacząłem dodawać to wywaliłem neta bo mistrzem informatyki to nie jestem. Potrafię tylko wgrać system, to co potrzebne et cetera.  :D

Offline kuki334

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 11.09.2010r.
« Odpowiedź #221 dnia: Październik 05, 2011, 20:25:09 »
Jak dla mnie to ten patch 1.01 Nie dodaje nic a sama rozgrywka jest o wiele mniej skomplikowana i trudna. Akcje rozgrywane przez komputer są  latwiejsze do rozszyfrowania. Tempo gry(gram na +1) spadło. Plusem są oczywiście interwencje bramkarzy-ale na rzecz mało realistycznych strzałów to wszystko wychodzi na zero. A co NAJGORSZE  gra często(w moim przypadku) wiesza się i często ostatnią deską ratunku był Ctrl+Alt+Delete! Wszystko to zakończyło się ponowną instalką gry. To moja historia z patchem 1.01 DZIĘKUJĘ!  

Offline Risto-pl

• Najlepszy piłkarz świata
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.03.2007r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #222 dnia: Październik 05, 2011, 20:28:52 »
Jak dla mnie to ten patch 1.01 Nie dodaje nic a sama rozgrywka jest o wiele mniej skomplikowana i trudna. Akcje rozgrywane przez komputer są  latwiejsze do rozszyfrowania. Tempo gry(gram na +1) spadło. Plusem są oczywiście interwencje bramkarzy-ale na rzecz mało realistycznych strzałów to wszystko wychodzi na zero. A co NAJGORSZE  gra często(w moim przypadku) wiesza się i często ostatnią deską ratunku był Ctrl+Alt+Delete! Wszystko to zakończyło się ponowną instalką gry. To moja historia z patchem 1.01 DZIĘKUJĘ! 
   nie wiem dlaczego ale ja zainstalowałem i wszystko śmiga

Offline damianq87

• I - ligowiec
  • Na forum od: 11.10.2010r.
« Odpowiedź #223 dnia: Październik 05, 2011, 20:32:34 »
Antywirus usuwa mi plik rdl.dll przez co nie mogę uruchomić gry. Mam ESET Smart Security, da się jakoś zaradzić bez żadnych dodawań do wyjątków? Jak zacząłem dodawać to wywaliłem neta bo mistrzem informatyki to nie jestem. Potrafię tylko wgrać system, to co potrzebne et cetera.  :D

zmien sobie antywirusa na comodo internet security :) polecam go jest swietny :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline L.A.

• IV - ligowiec
  • Na forum od: 09.07.2010r.
  • Thug Life
« Odpowiedź #224 dnia: Październik 05, 2011, 20:45:31 »

Już o tym pisałem u musisz zrobić wyłączenia bo za każdym razem będzie Ci wywalać. Dokładna Instrukcja niżej.

1. Wyłącz antywira
2. Skopiuj oba pliki z crack do folderu z grą
3. Wejdź do NODA i daj ustawienia zaawansowane
4. Z lewej strony wyszukaj opcje "Wyłączenia"
5. Daj przycisk Dodaj i wskaż ten plik *.dll który znajduje się w folderze PES'a
6. Daj Ok
7. Włącz Antywira i już nie powinieneś go wyłączać przed uruchomieniem gry
8. U mnie to działa. Peace :D
Gdzie Twoje berło? Berło i korona. Gdzie Twoje mistrzostwo? Wisło pier*olona!

Offline P2P

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.08.2011r.
« Odpowiedź #225 dnia: Październik 06, 2011, 15:12:53 »
Witam mam problem z PES 2012 Problem jest z grafika psuje się w momencie kiedy gram w ligę,ligę mistrzów lub inne rozgrywki prócz meczy towarzyskich screen poniżej:

Mój sprzęt to:

Procesor: Intel Pentium 2.66 2,gb ram karta graficzna GF 240 GDDR 3 (512) system windows xp sp 3*. gra jest piracka przetestowałem już dwie wersje czyli od Reloded i od CloneDvD-P2P i na każdej się zawiesi na chwilę i grać można dalej z tym że się psuję grafika.
Sterowniki mam najnowższe do karty czyli 280.Czy wy też mieliście taki problem? Proszę o pomoc.

*system wgrany na nowo

Dziękuję 

Offline krolewski1902

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 10.06.2009r.
  • Real Madrid Best Club XX,XXI Century
« Odpowiedź #226 dnia: Październik 06, 2011, 15:23:19 »
Witam mam problem z PES 2012 Problem jest z grafika psuje się w momencie kiedy gram w ligę,ligę mistrzów lub inne rozgrywki prócz meczy towarzyskich screen poniżej:

Mój sprzęt to:

Procesor: Intel Pentium 2.66 2,gb ram karta graficzna GF 240 GDDR 3 (512) system windows xp sp 3*. gra jest piracka przetestowałem już dwie wersje czyli od Reloded i od CloneDvD-P2P i na każdej się zawiesi na chwilę i grać można dalej z tym że się psuję grafika.
Sterowniki mam najnowższe do karty czyli 280.Czy wy też mieliście taki problem? Proszę o pomoc.

*system wgrany na nowo

Dziękuję 

bez obrazy bo do Ciebie nic nie mam, kompa mam troche gorszego i nigdy nie mialem podobnych bledow w zadnej wersji a gram od pes'a 06 nie wiem skad wam sie biora takie bledy,problemy itp. Niestety nie pomoge Ci bo nie wiem o co moze chodzic

Offline damianq87

• I - ligowiec
  • Na forum od: 11.10.2010r.
« Odpowiedź #227 dnia: Październik 06, 2011, 15:27:14 »

Mój sprzęt to:

*system wgrany na nowo

Dziękuję 

jaka wersja gry? czy grasz na jakims patch'u? moze cos w kitserverze robiles? moze cos sie gryzie z czyms i dlatego?

Offline Letischoo

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 01.01.2011r.
  • Gram w: PES 2015
« Odpowiedź #228 dnia: Październik 06, 2011, 15:36:24 »
Jest sobie "dodatek":

i mając taki dodatek dam rade grać online? bo jeśli np. miałbym na najsilniejsze strzały, a mój przeciwnik najlżejsze, to jakby wyglądała ta rozgrywka? czy jakoś się to "wyrównuje"?
The big part of fifa players are PESfans, don't forget it.

Offline Ukassiu

• Prezydent Federacji Narodowej
  • Dostał Piw: 28
  • Na forum od: 20.08.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #229 dnia: Październik 06, 2011, 15:42:00 »
Oczywiscie wszelkie zmiany w gameplayu i statystykach piłkarzy nie działają online.

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #230 dnia: Październik 06, 2011, 15:42:59 »

Mój sprzęt to:

*system wgrany na nowo

Dziękuję  
Strzelam że ściągnąłeś jaką trefną wersję gry, Ripa pewnie jakiegoś. Chociaż ręki sobie nie dam uciąć. Ale to wygląda jak brak jakiś plików w grze lub też brak sterowników co jest dla mnie mniej prawdopodobne.

Offline lula83

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.12.2008r.
« Odpowiedź #231 dnia: Październik 06, 2011, 17:10:22 »
Strzelam że ściągnąłeś jaką trefną wersję gry, Ripa pewnie jakiegoś. Chociaż ręki sobie nie dam uciąć. Ale to wygląda jak brak jakiś plików w grze lub też brak sterowników co jest dla mnie mniej prawdopodobne.

Mój sprzęt to:

*system wgrany na nowo

Dziękuję 
witam.mam taki sam problem jak kolega.gram a po chwili obraz sie zatrzymuje i pojawiaja sie jakies dziwne zdjecia obrazow np.pilkarzy,band itp.potem znika i dalej gra dziala po czym znowu ten sam problem.dodam ze robilem formata poczyscilem komp.antywirusami.inne gry dzialaja ok a tu taki problem

Offline P2P

• Amator
  • *
« Odpowiedź #232 dnia: Październik 06, 2011, 17:20:01 »
Mam pirata od Reloded instalke zrobiłem i gra śmiagałą aż do czasu gdy zaczełem grac albo to w ligę lub ligę mistrzów na meczach towarzyskich nie mam taki problemów ;( myślałemże to fake gry ściągnełem inną wersję gry czyli clonedvd-P2P tą wersję wgrałem na czystym systemie windows ale jest taki sam problem gram gram gram i za moment jak na screenie gra się na jakieś 10 sekund zawiesi i po chwili można grać z tym że grafika się psuje :( a nie chcę kupić PESa originalnego no ale skoro ma takie coś to szkoda kasy wywalać ponadto powiem że nie takie gry mi choadzą jak PES 2012 bo na bardziej wymagajacych grach gram i nie mam takich problemów więc gdzie jest ta przyczyna? Gram na czystym PESie żadnych patchy żadnych kitserveró nie wgrywałem czysta gra.

Offline lula83

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #233 dnia: Październik 06, 2011, 18:05:13 »
ja tez mam czystego pera,bez patchy i latek.wersje testowalem dwie Multi5 i jakis repack.dzis sprawdze demo.od 5 lat gram w pesa na pc i nigdy tak sie nie dzialo.komp spelnia wymagania gry bez problemu a jednak cos jest nie tak.Pozostaje miec nadzieje ze w dniu premiery bedzie jakas dobra wersja do pobrania o ile to wina gry...

Offline lula83

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #234 dnia: Październik 06, 2011, 18:06:58 »
mam takie pytanie bo u mnie gdy wybiorę jakąś opcje to tlo jest takie pixelowate

czy u was też tak jest? Czy da sie to jakoś zmienić? czy to normalne?
mam takie pytanie bo u mnie gdy wybiorę jakąś opcje to tlo jest takie pixelowate

czy u was też tak jest? Czy da sie to jakoś zmienić? czy to normalne?
ja tez tak mam ale niewiem czy tj.normalne

Offline TheHellion

• Amator
  • *
  • Na forum od: 26.06.2010r.
« Odpowiedź #235 dnia: Październik 06, 2011, 18:12:21 »
Szatan, a nie gra. Piąty mecz, a tu dalej po 2-13 w pupę. :-\

Co to jest z tymi przejściami po powtórkach? Jak mi się w poprzednim PESie zacinały te przelatujące cosie, to przynajmniej nie dało się wznowić gry dopóki nie wyleciały za ekran, a tutaj przeciwnik wykopuję piłę, gra sobie, podczas gdy nic nie widać, bo się łatki przewijają przez ekran kilkanaście sekund, ESCapnąć też się nie da.. Szaleństwo.. ;D

leomessifan

• Gość
« Odpowiedź #236 dnia: Październik 06, 2011, 18:35:51 »
Szatan, a nie gra. Piąty mecz, a tu dalej po 2-13 w pupę. :-\

Co to jest z tymi przejściami po powtórkach? Jak mi się w poprzednim PESie zacinały te przelatujące cosie, to przynajmniej nie dało się wznowić gry dopóki nie wyleciały za ekran, a tutaj przeciwnik wykopuję piłę, gra sobie, podczas gdy nic nie widać, bo się łatki przewijają przez ekran kilkanaście sekund, ESCapnąć też się nie da.. Szaleństwo.. ;D
Szatan, a nie gra. Piąty mecz, a tu dalej po 2-13 w pupę. :-\ - NIE UMIESZ GRAĆ NIE KRYTYKUJ GRY!!!

Co to jest z tymi przejściami po powtórkach? Jak mi się w poprzednim PESie zacinały te przelatujące cosie, to przynajmniej nie dało się wznowić gry dopóki nie wyleciały za ekran, a tutaj przeciwnik wykopuję piłę, gra sobie, podczas gdy nic nie widać, bo się łatki przewijają przez ekran kilkanaście sekund, ESCapnąć też się nie da.. Szaleństwo.. ;D - SPECYFIKACJA KOMPA I WSZYSTKO JASNE U MNIE SIĘ TAK NIE DZIEJE ::)

Offline P2P

• Amator
  • *
« Odpowiedź #237 dnia: Październik 06, 2011, 18:36:57 »
U mnie czasem tak:

Myślę jednak ze to jest wina gry.Zastanawiam się nad kupnem Oryginalnej gry no ale co jak będzie to samo? Pieniądze pójdą w błoto... :-/

leomessifan

• Gość
« Odpowiedź #238 dnia: Październik 06, 2011, 18:39:03 »
U mnie czasem tak:

Myślę jednak ze to jest wina gry.Zastanawiam się nad kupnem Oryginalnej gry no ale co jak będzie to samo? Pieniądze pójdą w błoto... :-/
wiesz może uznasz, że się nabijam ale wiesz co mi ten X przypomina??? X z logo DirectX. Zainstaluj DirectX 9.0 z Microsoft Visual C++, ale może to być też skopana wersja gry i orginał będzie chodzić normalnie.

Offline pawsi13

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 08.03.2010r.
« Odpowiedź #239 dnia: Październik 06, 2011, 18:53:11 »
proponuje zmiane sterowników.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #239 dnia: Październik 06, 2011, 18:53:11 »