Witam mam problem i prosze o jak najszybsza odpowiedz,a wiec mam PESA 12 z wgranym PESeditem spolzczeniem itp wczoraj smigal normalnie ale dzis wlaczam i pojawia sie error..antyvirus usunal mi plik rld.dll wiec sciagnalem nowego cracka razem z tym plikiem i wkleilem do glownego folderu,wchodze do gry patrze a tam pozmieniane loga druzyn, niewlasciwe druzyny w niewlasciwych ligach ogolnie niezaciekawie,co mam zrobic zeby to naprawic i przy tym nie tracic save'ow (zalezy mi glownie na BAL'U) pomocy.
Witam podczas uruchamiania PESa pojawia mi się taki komunikat : The dynamic library "rld.dll" failed to load. Please confirm that:1)The file was copied over the same folder as the cracked executable2)The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder/file)
Ale jak sie wejdzie w avascie do ustawien i w zakladke "wykluczenia" i doda sie tam caly folder glowny gdzie znajduje sie PES "no i oczywiscie ten nieszczesny plik rld" to avast bedzie ten folder pomijal tylko przy skanowaniu recznym a to nie obejmuje skanowania na jego "widzimisie" wiec plik dalej zapewne bedzie sie usuwal wiec jak temu zaradzic?
Witam. chciałbym się dowiedzieć jak ustawić w Pro Evolution Soccer 2012 poziom agresji w grze a drugie pytanie jak można włączyć czat w trybie online na klawiaturze z góry dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam Tomek.
Witam. Ja również mam pytanie. Dlaczego, gdy biegnę z piłką, to od czasu do czasu piłkarz sam z siebie zatrzymuję się? Czy komuś się też to zdarza?
Nie masz podłączonej w czasie gry żadnej kierownicy, albo pada?