Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (477/489) > >>

siweq86:
oszuści to jedna sprawa, ale tutaj wychodzi mi do lobby w 10 minucie meczu przy stanie 0:0 nawet kiedy przeciwnik ma piłkę i akcję podbramkową, czyli w sytuacji kiedy rzadko kiedy ktoś wychodzi z gry. Te mecze potem są uznane jako nierozegrane i nikt nie dostaje za nie punktów.
Co do linka co podałeś to lubię grać kiedy mi się podoba, więc ta cała zabawa z wyzwaniami odpada.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do linka co podałeś to lubię grać kiedy mi się podoba, więc ta cała zabawa z wyzwaniami odpada.

--- Koniec cytatu ---
dlaczego odpada? przeciez wbijasz na irc o dowolnej porze rzucasz haslo "wyzwanie" i zaraz sie ktos znajdzie zadnych konkretnych terminow to nie liga czy puchar... Wyzwania  grasz kiedy Ci się podoba

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEoszuści to jedna sprawa, ale tutaj wychodzi mi do lobby w 10 minucie meczu przy stanie 0:0 nawet kiedy przeciwnik ma piłkę i akcję podbramkową, czyli w sytuacji kiedy rzadko kiedy ktoś wychodzi z gry. Te mecze potem są uznane jako nierozegrane i nikt nie dostaje za nie punktów.
Co do linka co podałeś to lubię grać kiedy mi się podoba, więc ta cała zabawa z wyzwaniami odpada.

--- Koniec cytatu ---

często szybciej znajdziesz przeciwnika na mirc niż na lobby. Przecież u nas też gra sie kiedy komu się podoba. Wielu mówiło jak ty, ale szybko zmieniali zdanie.

FryTas23:
Siemanko ; ] A wiec tak . Mam pesa 12 i chciałbym po " trickować " Ale nie moge . . Mam pada od ps3 wszystki śmiga ale nie moge robić trików .. ; / Pomoże ktoś co zrobić .. ? z Góry DZIĘKI : )

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko ; ] A wiec tak . Mam pesa 12 i chciałbym po " trickować " Ale nie moge . . Mam pada od ps3 wszystki śmiga ale nie moge robić trików .. ; / Pomoże ktoś co zrobić .. ? z Góry DZIĘKI : )

--- Koniec cytatu ---

w ustawieniach staerowania pokombinuj

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej