Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (480/489) > >>

Artur 7:
stery najnowsze zainstalowane? byc moze wersja kopnieta...

uti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZainstalowałem na nowo pesa i pesedit patch 4.1.1 oraz ten dodatek co wyszedł na euro i teraz nie działa mi selektor. Nie mogę go włączyć, idzie przez chwilę ikonka ładowania i koniec. Co powinienem zrobić? Kolejny reinstal gry da radę coś z samym selektorem zrobić? Z góry dzięki za pomoc.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co widze masz Windowsa 7, a zeby uruchomich Selectora wlasnie na tym systemie musisz Selectora otworzyc jako administrator. Powinno pomoc, mialem taki sam problem kiedys, kiedys.

furious20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEstery najnowsze zainstalowane? byc moze wersja kopnieta...

--- Koniec cytatu ---
Stery mam najnowsze wersja tez jest chyba ok najpierw byl czarny ekran z niebieskim kolkiem po reinstalu jest tylko czarny ekran pomocy

Ozyl:
Dlaczego jak zaznaczam w PES EDIT "enable other nd2divisions in Other Team" to nie żadne zespoły się nie pojawiają??

kuba.10:
Ostatnio na treningu strzelając karnego i nawalając we wszystkie przyciski dostępne na padzie Eto'o strzelił jedenastkę Panenką. Jaka jest kombinacja przycisków na padzie, aby tak strzelać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej