Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (7/489) > >>

robertin12:
Mam to samo co pes112012 tez mi tak wywala mam win 7 home premium i lapka toshiba a 505 i pes 2011 smigal jak ta lala i tez mam 64 vram w demo to samo mialem tylko w trening moglem grac..i stery nowe do grafy zaistalowalem

xxxlegiaxxx:
Witam, czy może ktoś podać link do komentarza ang? Pobrałem jeden, ale komentarz jest "nie zsynchronizowany" - idzie akcja prawą stroną a komentator mówi, że jest gol itp. Chyba, że to nie problem mojego zangielszczenia (?)

kampaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, czy może ktoś podać link do komentarza ang? Pobrałem jeden, ale komentarz jest "nie zsynchronizowany" - idzie akcja prawą stroną a komentator mówi, że jest gol itp. Chyba, że to nie problem mojego zangielszczenia (?)

--- Koniec cytatu ---

Bo masz koment z PES11. Nie ma jeszcze dobrego ENG komentu...

Marcin250:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMarcin250 nie pleć bzdur... akurat w tym przypadku zgaduje że chodzi o karty nvidia z systemem optimus to właśnie wtedy są takie dziwne rzeczy, najlepiej zainstalować najnowsze sterowniki a jak nic nie da to trzeba czekać :( możesz jeszcze wymusić korzystanie z karty dedykowanej jak to zrobić znajdziesz w google.

--- Koniec cytatu ---

Miałem prawie identyczny problem tylko z grą Gta 4 i wgrania service pack dla windows 7 rozwiązało problem "panie expert"

xxxlegiaxxx:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo masz koment z PES11. Nie ma jeszcze dobrego ENG komentu...

--- Koniec cytatu ---

ok, dzięki. Szkoda, że ktoś wstawia i ludzi w błąd wprowadza :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej