Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (9/489) > >>

djbixo:
Witam mam pytanie takie jak w temacie bo sam już się pogubiłem skoro karty umiejętności zawodników są zawarte w grze i każdy zawodnik ma tam po kilka już przypisanych a np mój bramkarz nie ma w ogóle ;( to dlaczego w master lidze nie można ich trenować tak jak było to w wersji 2011 ? bo wszystko jest trening podobny do 2011 zawodnicy się rozwijają itd tylko tych kart nie można trenować;/ albo może w innym miejscu się to robi? BARDZO PROSZĘ O POMOC jeśli ktoś wie jak tego użyć. 

pawlik010:
szukam linka do pobrania komentarza bez niemieckiego  francuzkiego i hiszpanskiego bo żaden mi nie działa z nich

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam pytanie takie jak w temacie bo sam już się pogubiłem skoro karty umiejętności zawodników są zawarte w grze i każdy zawodnik ma tam po kilka już przypisanych a np mój bramkarz nie ma w ogóle ;( to dlaczego w master lidze nie można ich trenować tak jak było to w wersji 2011 ? bo wszystko jest trening podobny do 2011 zawodnicy się rozwijają itd tylko tych kart nie można trenować;/ albo może w innym miejscu się to robi? BARDZO PROSZĘ O POMOC jeśli ktoś wie jak tego użyć. 

--- Koniec cytatu ---
12 nie mam ale w 11 wiem ze w ML jak dawało sie w Treningu na Choose Manually mozna było wytrenować jaką się chciało karte i pozycje wiec mysle ze w 12 powinno byc podobnie ;)

djbixo:
No własnie nie ma takiej opcji i dla mnie to bez sensu ze np nie mogę wytrenować np bramkarzowi lepszego bronienia jeden na jeden... w ogóle to bez sensu bo piłkarze maja wolne kratki na te karty a ja przeszukałem wszystko i nie ma takiej opcji by to trenować w MasterLigue nie wiem może mam jakaś wersje skopaną ale jak nie to Konami zawaliło tą kwestje bo to jedna z najważniejszych rzeczy była dla mnie w treningu >:(

stoprocentpeja:
witam ;)  mam pytanko gdzie można pobrać pełną wersję pes 12 ?? prosze o linki ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej