Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 - problemy, błędy, pytania!

<< < (14/489) > >>

betek:
skrzydlowi cofaja mi sie gleboko do obrony, jak zrobic, aby zostawali na swoich pozycjach?

Euzebiusz Smolarek:
czemu jak robię se DrużynęPolonia Warszawa to wszystko jest normalnie prawdziwi zawodnicy np zrobiłem se Smolarka. i gram nią w meczu towarzyskim a jak uruchamiam FUTBOL FILE TO DRUŻYNA JEST STARA ZAMIAST NP SMOLARKA JEST DODO . A JAK URUCHAMIAM MECZ TOWARZYSKI TO JEST DOBRZE ???

ps jak uruchomic master lague z Polonią  

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczemu jak robię se DrużynęPolonia Warszawa to wszystko jest normalnie prawdziwi zawodnicy np zrobiłem se Smolarka. i gram nią w meczu towarzyskim a jak uruchamiam FUTBOL FILE TO DRUŻYNA JEST STARA ZAMIAST NP SMOLARKA JEST DODO . A JAK URUCHAMIAM MECZ TOWARZYSKI TO JEST DOBRZE ???

ps jak uruchomic master lague z Polonią  

--- Koniec cytatu ---

nie moge... -.-

Czemu mu bana nie wlepicie?

r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże ktoś mi wytłumaczyć jak lobować bramkarza w pesie albo jak strzelić technicznie sam na sam? Za każdym razem albo (gdy próbuje lobować) strzela obok a ja dostaje kur**cy albo trafię w bramkarza.. Pomoże ktoś?

--- Koniec cytatu ---
- Wysoki lob to bodajże L1+Strzał,
- natomiast techniczne podbicie nad bramkarzem (w momencie kiedy bramkarz się już kładzie na murawie) to naładować pasek strzału do takiej mocy jaką się chce i potem kliknąć w R1.

pawlik010:
jak sprawdzic sloty dla drużyn dla przyspiwek

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej