Dział Ogólny > PES 2012
zagraj online już w poniedziałek ! (wersja gry- niemiecka)
es_sabbi:
Jest roznica - poniewaz jak np zespuje Ci sie gra i bedziesz ja musial przeinstalowac to na plytce bedziesz mial tylko jezyk niemiecki i francuski. Aby miec angielski bedziesz go musial sciagac sam z internetu bo na plytce go nie bedzie.
Poza tym wspierasz niemiecki rynek i niemieckie wskazniki sprzedazy. W taki sposob nigdy nie wyjdzie PES po Polsku, gdyz KONAMI w wynikach sprzedazy bedzie widziec ze w Polsce gra sie nie sprzedaje.
Poza tym kupujac przez nasza stronke wspierasz ja, dzieki temu mamy szanse robic turnieje i puchary z cennymi nagrodami.
Wymieniac dalej?? :D
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest roznica - poniewaz jak np zespuje Ci sie gra i bedziesz ja musial przeinstalowac to na plytce bedziesz mial tylko jezyk niemiecki i francuski. Aby miec angielski bedziesz go musial sciagac sam z internetu bo na plytce go nie bedzie.
Poza tym wspierasz niemiecki rynek i niemieckie wskazniki sprzedazy. W taki sposob nigdy nie wyjdzie PES po Polsku, gdyz KONAMI w wynikach sprzedazy bedzie widziec ze w Polsce gra sie nie sprzedaje.
Poza tym kupujac przez nasza stronke wspierasz ja, dzieki temu mamy szanse robic turnieje i puchary z cennymi nagrodami.
--- Koniec cytatu ---
Kupujesz przez pesleague = wspierasz Anglię (czy inne państwo u którego ultima skupuje gry). Wspominając jednąg gre + German Track Simulator. Tylko w wypadku ograniczenia piractwa możemy liczyć na pl, inny argument konami nie przekona ;p
Phantom_Greg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa znalazlem jeszcze cos takiego :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
tylko, ze to wersja ntsc-usa. Czy to byłby jakiś problem jeżeli grał bym online?
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtylko, ze to wersja ntsc-usa. Czy to byłby jakiś problem jeżeli grał bym online?
--- Koniec cytatu ---
problem?? nie :) jesli chcesz grac z amerykanami :) z europejczykami na tej wersji nie pograsz
kaczy1982:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest roznica - poniewaz jak np zespuje Ci sie gra i bedziesz ja musial przeinstalowac to na plytce bedziesz mial tylko jezyk niemiecki i francuski. Aby miec angielski bedziesz go musial sciagac sam z internetu bo na plytce go nie bedzie.
--- Koniec cytatu ---
Jedyny argument ktory do mnie trafia to ten z jezykiem angielskim , to bedzie mozna sciagnac na PS3 jakos a jak tak to w jaki sposob?
Nawigacja
[#] Następna strona