Witam mam problem z tym patchem, otóż na początku gdy zainstalowalem owego patcha to bylo wszystko w porzadku, i nic nie kombinowalem.. teraz chcialem zagrac Legią przeciwko Wiśle, patrze a Legii nie ma w Pes'ie i tych innym druzyn kore byly dodane w patchu.. nie wiem jak to naprawic.. moze ktos mi w tym pomoc? bardzo prosze o wasza pomoc koledzy
Wszystko fajnie udostępnione na serwerach ale... nie działa! Antywirus wykrywa konia trojańskiego i wypada podziękować temu patchowi.
sory ale jestem troche zielony czyli sciągam powiedzmy jakąs twarz chociazby z pesleague i poprostu wrzucam w odpowiedni folder?a jesli tak to skad wiedziec jak konkretna twarz przypisac konkretnemu zawodnikowi?byloby milo jakby nikt po mnie nie jechal bo jakbym to wiedzial to bym nie pytal
Mam problem po rozegraniu fazy grupowej w Lidze Mistrzow po filmiku ktory jest przed losowaniem par 1/8 wyrzuca mnie do windowsa zna ktos rozwiazanie tego problemu???
Patch dobry nie powiem, ale wywala mnie do Windowsa, gdy chce wejść i negocjować transfer w Trybie Master League.Wie ktoś coś, jak temu zaradzić?