jak pobierać z tego hellshare
Witam wczoraj pobrałem patcha 2.7 a dzisiaj pojawił się patch 2.8 i mam pytanie czy można pobrać tylko to co jest nowego w patchu 2.8?? Z góry dzięki za odpowiedź.
Witam ( dziękuje za otwarcie tematu ) . Mam pytanko : nie mogę odpalić pliku PESEDIT.exe - problemem jest net framework , mam najnowszą aktualizacje tej aplikacji i nadal wyskakuje błąd . Moje pytanie to : jak mogę zmienić 2. bundeslige na npower championship jakoś ręcznie ; )
Na jakiej podstawie mówisz, że nod32 jest zły? Mam go od 5 lat i nigdy nie miałem z nim problemów. Co do problemu to był juz poruszany temat rld:"Mialem nietypowy problem zainstaloem win 7 i nod 32 usnął mi plik rld.dll"Trzeba dodać ten plik w esecie do wyjątków. A jeśli zostanie usunięty to znajduje się w kwarantannie eseta , gdzie można ten plik stamtąd przywrócić. co do reszty problemu to nie pomogę bo pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
A moze mi ktos powiedziec jak zmienic to abym jak rozpoczynam ML to zebym mial prawdziwe nazwiska w klubie a nie jakis innych zawodnikow