Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam Panowie od wczoraj walczę z wgraniem patcha do pes i mam problem zacznę od początku
Najpierw ściągnąłem patcha 1,1 później dowiedziałem się że nie działa więc ściągnąłem patcha 1,2 wchodzę w kitserver daje attecht i wyskakuje mi error włączam grę jest bundesliga i angielska licencjonowana daje sparing i mnie wywala czasami od razu czasami później ale wywala mnie do pulpitu z napisem gra została zamknięta rozwiąż problem on-line????
Może mi ktoś wytłumaczyć co robie nie tak????
Czy kitservera i cracka trzeba przenieść też do moje dokumenty konami i tam też coś wkleić???
Mam gołego pesa crack 1.0.0
Druga sprawa czy u was gra lepiej wygląda na kamerze adelante że widać całe boisko prawie czy na tele??? bo u mnie na tele biegają tak szybko i jakoś dziwnie są zamazani i jakoś dziwnie to wygląda...
ostatnia sprawa Panowie czy w settings macie zaznaczone czy odznaczone(dla lepszej płynniejszej gry) te dwie funkcje vait for vsynck i ta drugą.....i czy jest jakiś sposób na wyłączenie tego blura????
Dzięki wielkie za odpowiedzi
--- Koniec cytatu ---
na 10-tej stronie opisalem proces instalacji po kolei [pamietaj najpierw ŁATA 1.01 patch 1.2 i crack 1.1 pod ta wersje]
nic nie wklejasz do moich dokumentow...dopiero sie zmienia cos w MD jak Konami wyda DLC
masz problem z szybkoscia to ustaw w Settings w grze " mniej -1 0 1 szybciej"
te 2 opcje w ustawieniach ma zaznaczone standardowo
ChelseaFC-fan:
Jak mam usunąć ten patch? Usuwam folder kitserver z folderu z grą i nic to samo jak usuwam z moich dokumentów. Teraz robię reinstal gry pomoże to coś?
Radeqq81:
Niemądre pytanie...reinstall wszystko ci usunie ;P
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak mam usunąć ten patch? Usuwam folder kitserver z folderu z grą i nic to samo jak usuwam z moich dokumentów. Teraz robię reinstal gry pomoże to coś?
--- Koniec cytatu ---
daj dettach w kitserwerze a pozniej usun kiterwer [w sumie nie musisz usuwac kit'a jak dasz dettach, bo wrocisz do czystej wersji a przynajmniej powinienes]
ChelseaFC-fan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdaj dettach w kitserwerze a pozniej usun kiterwer [nie musisz usuwac kit'a jak dasz dettach, bo wrocisz do czystej wersji a przynajmniej powinienes]
--- Koniec cytatu ---
Fajnie. Parę sekund za późno :) Bo już instaluje od nowa ale dzięki. Pobiorę DLC na czystego PESA i zobaczymy co dalej
edit
Wszystko działa oprócz herbów Bundesligi, BPL i ligi portugalskiej. Niektóre mają flagę państw a niektóre takie białe przekreślone karteczki.
Nawigacja
[#] Następna strona