Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
erni13:
A ja mam problem chyba z kitserverem. Bo nie mam strojow, do tego np. DanyWelbeck z MU ma szara glowe, a w innych druzynach 1 lub 2, sa flagi Austrii zamiast herbow klubow itd... Robilem reinstalke ale nic nie dalo...
Ano, i wywala do windowsa gdy np. chce grac polska i wybieram przeciwnika, wtedy wywala...
Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam problem chyba z kitserverem. Bo nie mam strojow, do tego np. DanyWelbeck z MU ma szara glowe, a w innych druzynach 1 lub 2, sa flagi Austrii zamiast herbow klubow itd... Robilem reinstalke ale nic nie dalo...
Ano, i wywala do windowsa gdy np. chce grac polska i wybieram przeciwnika, wtedy wywala...
--- Koniec cytatu ---
To już było przerabiane kilkaset razy. Zainstaluj fix'a i działa. :P
plumber#10:
A mam pytanie ;). Kiedy wyjdzie ten patch od pesedita poświęcony euro 2012 :)? Będą tam dodane stadiony na euro i ogólnie wszystkie dodatki z nim związane?
surma90:
mam taki problem,przy odpalaniu patcha wcisnalem ,online; chcialem zobaczyc czy da sie grac,jest ok ale nie moge wrocic do tego zeby grac na patchu ze strojami,nie online a normalnie,nie ma strojow ani pilke,gdzie to zmienic zeby znow grac na aktywnym patchu?
thiago:
Witam. Mam taki problem z owym patchem.
Po włączeniu kariery gdy chce ją zapisać, gra mi się wyłącza! Czy ktoś może mi pomóc?!!
Nawigacja
[#] Następna strona