Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Mam czystego PESa 12 i chcę sobie zainstalować Pesedit patcha. Którą wersje muszę ściągnąć? Wystarczy najnowsza? Czy muszę ściągać od np. wersji 3.0?
Dzięki
--- Koniec cytatu ---
musisz poczytać odrobinę wątek !
Radeqq81:
Przyśpiewki do najnowszej wersji patcha dla wszystkich drużyn występujących na EURO 2012:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
kulka1981:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Panowie, mialem zainstalowanego pesa 12 i patcha 3.3 wszystko smigalo wysmienicie
Zainstalowalem zgodnie z instrukcja pes edit patcha 3.4 i............. mam wszystkie stroje,zmiany,pilki itd ale nie mam emblematow i flag zamiast tego mam czerowny krzyzyk w niektorych druzynach, a w szczegolnosci w bundeslidze.
Czy ktos wie jak mmi pomoc???
--- Koniec cytatu ---
Wolam o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snake89:
Witam
Posiadam ostatnia aktualizacje PESEdit i mam w grze tylko 64 korki. Czy jest możliwość wgrania większej liczby bucików? Jeśli tak to w jaki sposób?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)
fan111:
--- Cytuj ---Witam.
Mam czystego PESa 12 i chcę sobie zainstalować Pesedit patcha. Którą wersje muszę ściągnąć? Wystarczy najnowsza? Czy muszę ściągać od np. wersji 3.0?
Dzięki
musisz poczytać odrobinę wątek !
--- Koniec cytatu ---
Lacan frajer z ciebie tak trudno ci powiedziec est 129 stron watku i co jak ja teraz tez bym chcial wiedziec czy cos musze wczesniejszego sciagac czuy od razu 3.4 to musze siedziec i szukac odp na to pytanie to musial bym z pol dnia poswiecic ciekawe co ty bys zrobil jakbys musial szukac
Nawigacja
[#] Następna strona