Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (383/451) > >>

Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.
Mam czystego PESa 12 i chcę sobie zainstalować Pesedit patcha. Którą wersje muszę ściągnąć? Wystarczy najnowsza? Czy muszę ściągać od np. wersji 3.0?
Dzięki

--- Koniec cytatu ---

musisz poczytać odrobinę wątek !

Radeqq81:
Przyśpiewki do najnowszej wersji patcha dla wszystkich drużyn występujących na EURO 2012:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kulka1981:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam

Panowie, mialem zainstalowanego pesa 12 i patcha 3.3 wszystko smigalo wysmienicie

Zainstalowalem zgodnie z instrukcja pes edit patcha 3.4 i............. mam wszystkie stroje,zmiany,pilki itd ale nie mam emblematow i flag zamiast tego mam czerowny krzyzyk w niektorych druzynach, a w szczegolnosci w bundeslidze.

Czy ktos wie jak mmi pomoc???

--- Koniec cytatu ---

Wolam o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snake89:
Witam
Posiadam ostatnia aktualizacje PESEdit i mam w grze tylko 64 korki. Czy jest możliwość wgrania większej liczby bucików? Jeśli tak to w jaki sposób?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

fan111:

--- Cytuj ---Witam.
Mam czystego PESa 12 i chcę sobie zainstalować Pesedit patcha. Którą wersje muszę ściągnąć? Wystarczy najnowsza? Czy muszę ściągać od np. wersji 3.0?
Dzięki

musisz poczytać odrobinę wątek !
--- Koniec cytatu ---
Lacan frajer z ciebie tak trudno ci powiedziec est 129 stron watku i co jak ja teraz tez bym chcial wiedziec czy cos musze wczesniejszego sciagac czuy od razu 3.4 to musze siedziec i szukac odp na to pytanie to musial bym z pol dnia poswiecic ciekawe co ty bys zrobil jakbys musial szukac

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej