Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (384/451) > >>

krolewski1902:
Prezciez to jest praktycznie na kazdej stronie. Powiem Ci ze dluzej zajelo Ci napisanie tej wiadomosci niz gdybys poszukal sam. All In One wszystko w jednej wersji.

marian1019:
czy was też wywala do windowsa na tym najnowszym patch3.4 ??
u mnie tak jest podczas grania zwykłej ligi....
da się coś z tym zrobić ?

L.Donovan:
POTRZEBA DUZA

bo chodzi mi o to ze ten pesedit selector mi nie działa , tam gdzie moge zmienic np 2 lige czy wyglad tabeli wynikowej itp

wiec mam prosbe do kogos komu działaten selector, zeby wstawił pesedit.exe na jakas stronke (np zippyshare) i podał mi link :)

z gory dzieki

s10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wolam o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Koniec cytatu ---

Mam identyczną sytuację, o której wspomniałem na poprzedniej stronie tematu i nikt nie odpowiedział, dlatego podbijam. Przeinstalowałem wszystko, teraz patch w ogóle nie działa w zamian za to wyskakuje mi error gdy klikam attach pes2012.exe do kitservera, a w ligach mam wymieszane drużyny i brak strojów, emblematów itd.

kulka1981:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam identyczną sytuację, o której wspomniałem na poprzedniej stronie tematu i nikt nie odpowiedział, dlatego podbijam. Przeinstalowałem wszystko, teraz patch w ogóle nie działa w zamian za to wyskakuje mi error gdy klikam attach pes2012.exe do kitservera, a w ligach mam wymieszane drużyny i brak strojów, emblematów itd.

--- Koniec cytatu ---

Witam ponownie

Ma ktos jakis pomysl????co z tymi czerwonymi krzyzami zamias emblematow?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej