Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (398/451) > >>

mc:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie może dlaczego gdy klikam FILELASER otwiera mi HELLSHARE ?? A tam za free nie można sciągać ;/

--- Koniec cytatu ---

Co ty gadasz, przecież ja za free pobieram z Hellshare.

DetoX14:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo ty gadasz, przecież ja za free pobieram z Hellshare.

--- Koniec cytatu ---

Już działa, był serwer przeciążony ;d

Artur 7:
Pytam kogos obeznanego w tym patchu: otoz jak pogram z ziomkiem np. w Bundeslige i chce grac z powrotem na zwyklym exe to w manager.exe ze zwyklego ks wybieram pes12.exe a w skladach mam graczy Dummy i zmienione nazwy lig a powinno byc chyba to co na czystym PESie (chodzi o gre online) nie rozumiem chyba powinno sie przelaczac exe w dowolnym momencie a tu pesedit jakos ingeruje w zwykly kitserver w ktorym mam przyspiewki czy stadiony do gry online... >:( >:( ??? ::) ::)

bedi:
Ej proszę o pomoc 3 part 3,4 patcha zamiast FILELASER jest na HELLSHARE nie wiem jak pobierać z tegi hella nie ma tego okienka co się wpisuje kod z obrazka ( zarejestrowałem się)

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj proszę o pomoc 3 part 3,4 patcha zamiast FILELASER jest na HELLSHARE nie wiem jak pobierać z tegi hella nie ma tego okienka co się wpisuje kod z obrazka ( zarejestrowałem się)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Poczekam...
Obciążenie serwera: 100%
Serwer jest obciążony, skorzystaj z ściągania bez ograniczeń!

--- Koniec cytatu ---
dlatego...
a nie mozesz pobrac z HELLSHARE - CAŁOŚĆ W JEDNYM LINKU...?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPytam kogos obeznanego w tym patchu: otoz jak pogram z ziomkiem np. w Bundeslige i chce grac z powrotem na zwyklym exe to w manager.exe ze zwyklego ks wybieram pes12.exe a w skladach mam graczy Dummy i zmienione nazwy lig a powinno byc chyba to co na czystym PESie (chodzi o gre online) nie rozumiem chyba powinno sie przelaczac exe w dowolnym momencie a tu pesedit jakos ingeruje w zwykly kitserver w ktorym mam przyspiewki czy stadiony do gry online... >:( >:( ??? ::) ::)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej