Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOni dziwnie to robią te patche. ;/ Bo jest napisane ze w 1.0 mamy bundeslige ( nie pisze ze jest tez 2 bundesliga )
w 1.1 pisze ze dodaja bundeslige 2 xD
w 1.2 pisze ze dodaja 2 lige hiszpanska ;/
ciekawe jak oni dodaja ta 2 lige hiszpanska jak jest 8 slotow na ligi angielska , francuska, wloska, hiszpańska, niemiecka 1 i 2, portugalska, holenderska
--- Koniec cytatu ---
Jak włączasz pesa przez selector PESEdita, to masz tam w jednej z zakładek do wyboru, która z drugich lig ma być w slocie D2. Nie jest tak, że będą wszystkie na raz, trzeba którąś wybrać.
W wersji patcha 1.3 będzie najprawdopodobniej nPower Championsip (tak bynajmniej można wywnioskować z selectora)
beniox:
czy 1.3 bedzie kompatybilny z tym DLC? Bo jeszcze ma wyjsc kolejne DLC (drugie, nawet to ma byc chyba dzis :D 11 pazdzernika), ktore aktualizuje sklady, kitsy i poprawi grafike chyba.
M!K$ON_N$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy 1.3 bedzie kompatybilny z tym DLC? Bo jeszcze ma wyjsc kolejne DLC (drugie, nawet to ma byc chyba dzis :D 11 pazdzernika), ktore aktualizuje sklady, kitsy i poprawi grafike chyba.
--- Koniec cytatu ---
to jest wlasnie to...nie ma drugiego...jak narazie
Dejaro:
Czy aby pobrać ten patch z przyśpiewkami kibiców wielu drużyn muszę pobrać Kitserver 12.0.7, jak napisali na stronie, czy wystarczy 12.0.5, który posiadam obecnie?
Chodzi o ten patch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
I czy mógłby ktoś mi napisać, gdzie dokładnie wkleja się te pliki z przyśpiewkami?
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy aby pobrać ten patch z przyśpiewkami kibiców wielu drużyn muszę pobrać Kitserver 12.0.7, jak napisali na stronie, czy wystarczy 12.0.5, który posiadam obecnie?
Chodzi o ten patch:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
I czy mógłby ktoś mi napisać, gdzie dokładnie wkleja się te pliki z przyśpiewkami?
--- Koniec cytatu ---
mi działa na tym starym. Pro Evolution Soccer 2012\kitserver\pesedit\img\dt01.img
Nawigacja
[#] Następna strona