Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit 2012 Patch 4.0

<< < (417/451) > >>

radomsons:
czy FIX wpływa na to że herby drużyn są wymieszane ? i co to jest ten FIX ?

leoarsalan90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy FIX wpływa na to że herby drużyn są wymieszane ? i co to jest ten FIX ?

--- Koniec cytatu ---
FIX to jest tak jakby uaktualnienie

maciejos00:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMasz innego patcha zainstalowanego?

Tak, są.

--- Koniec cytatu ---

Mam tylko pesedit 3.5 i 3.5.1

rowerzysta888:
ma ktoś jakiś pomysł jak zrobić żeby te herby działały na 3.5-3.5.1 ?

Lecho:
Robiłem reinstal pesa i teraz kompletnie wszystko mi się rozsypało. Przedtem po reinstalu instalowałem patch 1.01, dawałem cracka i potem 3.5(i automatycznie miałem chyba od razu dlc 4.0 i wersję 1.03) i wszystko było ok. A teraz musiałem zmienić cracka i na tym już to nie działa, bo musiałem osobno pobierać dlc 4.0 i  gdy wrzuciłem dlc do img to faktycznie był numerek 4.0 ale patch 3.5 dalej mi nie działał. Jak to zrobić krok po kroku żeby działał normalnie patch 3.5 i była wersja 1.03(czy 1.01? Nie pamiętam jaka) i dlc 4.00? Instaluje po raz kolejny pes i nie chcę już nic rozwalić, a na starym cracku na którym wszystko działało już nie mogę grać bo teraz firewall mi zaczął go blokować.

EDIT.

Tym razem, najpierw zainstalowałem patch 1.03, potem wgrałem dlc 4.0, potem zainstalowałem 3.5 i znów pesedit nie działa, jest tylko dlc i pierwotna wersja pesa. Już nie wiem co mam robić. Chyba 5 reinstal z rzędu.

EDIT 2. Pes patch 1.01 nie mogę zainstalować bo firewall blokuje mi cracka natomiast gdy instaluję wersję 1.03 to z DLC czy bez niego po instalacji 3.5 patch wcale nie działa. Wie ktoś jak to naprawić?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej