Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
krolewski1902:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Mam patcha 3.5, wszystko fajnie gram sobie karierę, kończę sezon ligą angielską, a tu awansowały mi kluby z 2 ligi niemieckiej do Premier League. Wchodzę w mecz towarzyski, i nie ma npower, serie B itd. Żadnych niższych lig. Odinstalowałem pesa, zainstalowałem znowu, patcha też i nadal to samo. Składy nowe są, herby, ale nie ma lig. Pomoże ktoś ? bo jak ma mi liga niemiecka grać w angielskiej to mi się grać odechciewa w tego Pesa, a na prawdę przyjemnie się gra.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
PESEDIT-Selector- zakladka 2nd Division wybierasz II-Ligowa lige klikasz na obrazek.
W selectorze mozesz wybrac tylko jedna drugoligowa lige. Grasz Premier League wybierasz Championship. Grasz P.Division wybierasz Adelante. Nie ma mozliwosci aby wszystkie drugoligowe ligi byly jednoczesnie w PESie.
sebautd1:
Tak myślałem, dzięki za odpowiedź. Ale nadal nie działa, kiedy klikam na obrazek wyskakuje błąd:
Unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attemplt to continue. If you click Quit,the application will close immediately.
Could not find file 'C:\Documents and Settings\Sebek/Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\save\EDIT.bin'.
Sakurai:
Mam pewien kłopot z Modem do Ekstraklasy. Sorki że nie w odpowiednim temacie - tamten jest zablokowany. Otóż gdy instaluję PESA 12, a później według instrukcji przenoszę Moda do folderu itd, uruchamiam grę, a tam zamiast ekstraklasy Eredevisie, wszędzie ci sami zawodnicy itd. Pomożecie :-*
W dodatku w tym folderze nie ma nigdzie kitservera, jak było przy patchu 2.8.
Slay:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pewien kłopot z Modem do Ekstraklasy. Sorki że nie w odpowiednim temacie - tamten jest zablokowany. Otóż gdy instaluję PESA 12, a później według instrukcji przenoszę Moda do folderu itd, uruchamiam grę, a tam zamiast ekstraklasy Eredevisie, wszędzie ci sami zawodnicy itd. Pomożecie :-*
W dodatku w tym folderze nie ma nigdzie kitservera, jak było przy patchu 2.8.
--- Koniec cytatu ---
Nie możliwe, musi być kitserver, ale jeżeli go nie masz to pewnie nie pobrałeś całego pliku. Jeżeli będziesz miał ten kitserver to wejdz w manager.exe i wybierz opcję z t-mobile exe czy nie wiem jak jest zapisane i daj attach a powinno wszystko zadziałać
blaanka:
Mam pytanie bo jestem zielony w tych sprawach.
Te patche sa osobne czy np. w patchu 3.5 jest to co w innych patchach?
Nawigacja
[#] Następna strona