Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
Slay:
Nie wiem po co to tak przeniosłeś, ale jeżeli ci działa to ok
Sakurai:
No nie dawałbym screenów gdyby wszystko dobrze działało...
Powiem tak, stroje są, scoreboard ekstraklasy jest, podobnie logo ligi, ale już nazwy klubów i zawodnicy z Eredivisie;/
Slay:
a dlc i konami patch masz dobre ???
rowerzysta888:
Do wszystkich haCKeróF z tego forum co bawią się w patchowanie i update'y do PESA a nie potrafią pomóc zwykłemu użytkownikowi i odpowiedzieć na pytanie czemu nie działają herby w patchu 3.5.0 / 3.5.1 otóż zasugerowałem się wypowiedzią Pavvelinho za co duży plus dla niego i postawiłem PESA od zera odpaliłem (na patchu i cracku 1.01) odpaliłem zapisałem... później zainstalowałem patcha 3.5.0 ( Przy instalacji wasz program antywirusowy usunie wam automatycznie plik rld.dll więc należy na czas instalacji wyłączyć antywirus - później w opcjach użyć wyłaczenie monitorowania tego pliku rld.dll) po instalacji patcha 3.5.0 i 3.5.1 gra działa i herby też. W grze pojawia się wersja 1.06...
Problem jest natomiast z PESEDIT / STADIUMS działają tylko KONAMI jak chcę wybrać SUCHO ARENA lub MOSES MABHIDA STADIUM lub cokolwiek innego to wywala błąd więc tylko stadiony KONAMI można wybrać. Reszta działa. Pozdro dla normalnych
Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Problem jest natomiast z PESEDIT / STADIUMS działają tylko KONAMI jak chcę wybrać SUCHO ARENA lub MOSES MABHIDA STADIUM lub cokolwiek innego to wywala błąd więc tylko stadiony KONAMI można wybrać. Reszta działa. Pozdro dla normalnych
--- Koniec cytatu ---
Problemu nie ma żadnego, po prostu nie wpadłeś na to, że trzeba ściągnąć paczkę z ww. stadionami :P
Nawigacja
[#] Następna strona