Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
krolewski1902:
Bo w ML w tej zakładce z pilkarzami bez klubow masz tylko pilkarzy ktorzy graja w reprezentacjach. Przynajmniej tak mi sie wydaje jezeli Cie dobrze zrozumiałem. Nesta itp. sa ale tylko w trybie edycji w ML ich nie ma. Moze ktos inny lepiej Ci to wyjasni.
jonhio91:
rozumiem bo w programie "pes 2012 edit" sa jako piłkarze free agents with nationality czy jakos tak. ale chodzi mi tylko o to jak zrobic zeby byli dostepni w ML jako gracze ktorych moge sciagnac do zespolu.
krolewski1902:
Nie wiem moze jak przed rozpoczeciem ML zaznaczysz zeby byli klasyczni pilkarze to wtedy wraz z tymi co juz nie graja Helguera, Ronaldo, Zidane bedziesz miał takze tych bez klubow. Musisz sprawdzic.
E: sprawdziłem i jednak nie ma tych pilkarzy.
jonhio91:
no tak, ale dając klasycznych będę mial także możliwość gry takimi klasykami jak van basten, platini itp, a chce zeby te ML były bardziej realne. poza tym rating klasycy maja strasznie wysoki a to psuje troche zabawe dla mnie. proszę o pomoc
Grzegorz1321:
wiadomo że pesedit pracuje nad pes 2013 demo patch ale czy wiadomo coś o pesedit 3.6 uaktualniający transfery itp bądź pesedit 3.5.2?
Nawigacja
[#] Następna strona