Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
krolewski1902:
To tylko chyba Tobie coś wywalało w poprzednich wersjach.
Redboy1993:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo tylko chyba Tobie coś wywalało w poprzednich wersjach.
--- Koniec cytatu ---
To logiczne, że raczej tylko u mnie... Jasnowidzem nie jestem, nie wiem jak u Was sprawdza się ten patch. Zwłaszcza ostatnie wersje.
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Zaryzykuję, ściągnę (całość w1 pliku) i zobaczę. Widzę, że tutaj nie można liczyć na normalną odpowiedź (TAK lub NIE).
EDIT : Wywala, gdy po skończonym meczu chcę wyjść do Powtórek lub do Menu.
jonhio91:
mam drobne pytanie, jak ustawić zamiast 2bundesligi npower championship, bo jak najezdzam na ikonke pes edit i wciskam w tej calej zakladce(wsrod 2 lig) ze chce miec wlasnie wczesniej wpsomniana npower w grze i tak mam 2 bundeslige.
z gory dziekuje za pomoc
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam drobne pytanie, jak ustawić zamiast 2bundesligi npower championship, bo jak najezdzam na ikonke pes edit i wciskam w tej calej zakladce(wsrod 2 lig) ze chce miec wlasnie wczesniej wpsomniana npower w grze i tak mam 2 bundeslige.
z gory dziekuje za pomoc
--- Koniec cytatu ---
musisz kliknąć na obrazek z liga i poczekać chwile aż Ci zatwierdzi ligę (wyskoczy okienko ze successful)
LeviBlue:
Dzień dobry.
Przejdę od razu do rzeczy.
Kiedy uruchamiam karierę w PesEdit, każda z wybranych drużyn ma taki sam skład. Są w nim piłkarze o dziwnych nazwiskach... np Bramkarzem jest jakiś Lothar.
Chciałbym prosić szanownych użytkowników, o pomoc lub nakierowanie mnie na rozwiązanie problemu.
Instalowałem wszystko według instrukcji. Dodam, że nigdy nie miałem żadnych problemów z patchami.
Nawigacja
[#] Następna strona