tj w grze mam np w EPL tylko nazwy zespołów nie mam herbów,nie mogę wgl dodać 2 bundesligi a ni tej drugiej stadionu to samo itp..wyskakuje jakiś błąd pisałem o tym kilka postów temu...to co trzeba zrobić po instalacji ?
Mam pytanie: jest jakaś róznica czy włączam gre poprzez PESEDIT - czyli selektor, a normalnie poprzez ikonkę PES'a ? Bo na pierwszy rzut oka nie widać różnicy..Dwa, bawił się ktoś już ustawieniem LOD w Kitserwerze? Zależy mi na wysokiej jakości na kamerze zblizonej do Normal Long, którą mam bo zaimportowałem z pes10.
musiałeś nie odinstalowac starszej wersji pesedit.
a nie masz przypadkiem pes'a zainstalowanego gdzie indziej i patch'a gdzie indziej ?
czy trzeba usunąć patcha 1,3 by zainstalowac tego nowego ?
Jak zwykle porąbane te patche. Robie jak piszecie tzn instaluje na czystego pesa patcha 1.3 uruchamiam jako administrator (dla tych którym kitserver pokazuje ERROR plik menager tez jako administrator trzeba włączyć) w online nie da sie wejść - pojawia sie INVALID DATA PLAYER FOUND tak że ogólnie padaka. Wie ktoś może co? jak ? i dlaczego? PZDR ALL
Mam jakiś dziwny problem. Po zainstalowaniu jakiegokolwiek patcha gra się nie włącza. To samo dzieje się, gdy wrzucę sam patch 1.01. W selectorze Fire Patch, lub Pes Edit mogę wybrać scoreboard, ale przy stadionie już wywala jakiś błąd. W kitserverze nie mogę wybrać patcha, attach jest na szaro. Oczywiście mam Frameworka i uruchamiam jako administrator.. jakieś pomysły?
Witam panowie bardzo prosze o odpowiedzmoje pytanie brzmi nastepujacozainstalowalem pesa potem sciagnalem DLC z gry i zainstalowalem patch 1.3wszystko pieknie ale nie mam ligi Liga Adelante a w grze structure lig nie ma tam takowej ligi co robic panowie? bo bym wolal lige adelante niz bundesliga 2 pozdrawiam