Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit 2012 Patch 4.0
mariush:
cześć panowie. mam problem którego nigdy wcześniej nie miałem w paczu pesedita, a mianowicie instaluje patcha ale jak już chcę włączyć grę to nie ma żadnej reakcji, gra się nie uruchamia. a kitserwer wogóle nie jest zainstalowany, daję attach to wyskakuje jakiś error :/ spotkał się ktoś już z taką przypadłością??? znacie rozwiązanie? może to zależy od tego skąd pobrałem pesa, może na mojej wersji występują jakieś błędy co? i będę musiał pobrać z jakiegoś innego uploadu? jak myślicie?
Lacan:
może rzeczywiście masz jakiegoś lewego pesa ale rozumiem, że przed zainstalowaniem patcha gra chodziła bez problemu ? a druga rzecz za bardzo sobie nie pomagasz pisząc "daję attach to wyskakuje jakiś error" mamy zgadywać co to za error ?
Grrruby:
Dobra, ja znalazłem pierwszy problem u siebie.
Grając UEFA Euro rep Włoch, przed drugim meczem, kiedy wchodzę skład, zaznaczam manual (coś tam nie pamiętam) i gra się zawiesza i ani rusz... alt+f4 nie pomaga, bo pyta mnie czy chcę wyjść z gry, ale wtedy ekran robi się czarny a gra nie chce się zamknąć, no to ją na gorąco wyłączam :P
Ma ktoś ten problem, niech ktoś może spróbuje zrobić tak jak ja, może się okazać że to nie tylko u mnie :) z góry dziękuję
Jedyny mały dowodzik. W sumie to nic mądrego nie pokazuje, ale może mnie ktoś zrozumie ^__^
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
mariush:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże rzeczywiście masz jakiegoś lewego pesa ale rozumiem, że przed zainstalowaniem patcha gra chodziła bez problemu ? a druga rzecz za bardzo sobie nie pomagasz pisząc "daję attach to wyskakuje jakiś error" mamy zgadywać co to za error ?
--- Koniec cytatu ---
no dobra sorki rzeczywiście źle się wyraziłem a takich forumowiczów jest przecież na pęczki :p ten błąd to było cos o braku rdll. czy coś takiego.
ale na szczęście wszystko już działa :D nie wiem jak nie wiem czemu ale działa. przeinstalowałem pesa, ponieważ jak pisałem zero reakcji jak chciałem go włączyć, ale zainstalowałem go nie jak standardowo się instaluje na C:/program files/... tylko na innym dysku. jeszcze raz spróbowałem zainstalować pesedita i gra się uruchamia jakby nigdy nic :) teraz mogę się cieszyć nowym peskiem !!! ;d
Lacan:
tak też przypuszczałem, że brak pliku rld.dll będzie problemem, zresztą to jest problemem w ok. 90% przypadkach nie uruchamiania się pesa z tego co wyczytałem na tym forum ech
Nawigacja
[#] Następna strona