Dział Ogólny > PES 2012

Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!

<< < (24/27) > >>

Artur 7:
Lepszej wiadomości chyba nie mogłem dziś usłyszeć!!! :) :) :) Może nasze Spolszczenie okaże się tak dobre, że galopujące chłopaki zrezygnują z Spolszczania 2013 :P ;) Dzięki adik ;)

adik2313:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELepszej wiadomości chyba nie mogłem dziś usłyszeć!!! :) :) :) Może nasze Spolszczenie okaże się tak dobre, że galopujące chłopaki zrezygnują z Spolszczania 2013 :P ;) Dzięki adik ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie ma sprawy:)Z chęcią pobiorę wasze spolszczenie:)

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDostałem odpowiedź:Witam,

Pro Evolution Soccer 2012 zostanie wydany w oryginalnej wersji językowej. Dołożymy wszelkich starań, aby przyszłoroczna edycja Pro Evolution Soccer 2013 była już zlokalizowana, ale w chwili obecnej, nie jesteśmy w stanie tego zagwarantować.

Dokładamy wszelkich starań, żeby nasze produkty spełniały pokładane w nich nadzieje odnośnie jakości wydania, terminowości oraz lokalizacji, więc proszę śledzić nasz Plan Wydawniczy regularnie.
Pozdrawiam,
---
Michał Cichy | Galapagos Interactive
Marketing & PR Manager – Video Games

Więc wydajemy wasze spolszczenie

--- Koniec cytatu ---

Odpisz im, że fajnie PES'a bardzo oczekują polskiej wersji językowej i zapytaj czy myślą nad polskim komentarzem...

krab13:
szkoda że galapagos spolszczenia nie wyda :(

L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda że galapagos spolszczenia nie wyda :(

--- Koniec cytatu ---

Ale na forum są zapaleńcy co wydadzą PL i jestem pewny że będzie równie dobre jak te które by wydało galapagos.
Bo chyba chłopaki nie zabieraliby się za coś czego nie mogą zrobić... A że mają chęci i znają eng. to tylko powodzenia ;)
Ja z chęcią bym pomógł ale u mnie z czasem jest różnie więc nie chcę się pchać do projektu a później się z niego nie wywiązać

Z pewnością pobiorę i przetestuje ;)
Ja nawet jestem za tym aby chłopakom wynagrodzić chociaż symbolicznie gdy wydadzą spolszczenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej