Dział Ogólny > PES 2012
Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!
Lacan:
nie no spoko ja tam doceniam, że ktoś tłumaczy jakaś grę bo trzeba jednak włożyć w to pracy choć sam osobiście nie przepadam za spolszczeniami ale jak już ktoś ma to robić to z głową :)
Edit:
W oryginale nie ma "Copy base" tylko "Base copy" więc już prędzej pasuje kopia bazy lub zamiast bawić się w dosłowności mogłoby być właśnie "kopia ustawień(właściwości) zawodnika" czy coś w tym stylu
Artur 7:
Sprawa ma sie tak ze jak ktos w czyms siedzi - przykładowo w Pesie juz ładnych kilka lat moze sie domysleć o co chodzi, oczywiscie teraz doszlo wiele nowych kwestii z ktorymi moze byc problem, bo pelna wersja angielska jeszcze nie wyszła i nie da sie spr./poszukac bezposrednio w grze tak aby mozna bylo wpasc na to o co tam konkretnie chodzi, ale bedzie dobrze ;)
pes666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESprawa ma sie tak ze jak ktos w czyms siedzi - przykładowo w Pesie juz ładnych kilka lat moze sie domysleć o co chodzi, oczywiscie teraz doszlo wiele nowych kwestii z ktorymi moze byc problem, bo pelna wersja angielska jeszcze nie wyszła i nie da sie spr./poszukac bezposrednio w grze tak aby mozna bylo wpasc na to o co tam konkretnie chodzi, ale bedzie dobrze ;)
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli tłumaczenie tekstu to mogę pomóc. Chwilowo mam urlop ;)
adrianmlawa:
Mam teraz pytanie jako że dowiedziałem się dzisiaj że 14 mam wolne w szkole nie wiem jak w innych szkołach średnich ;D czy zdążycie wydać spolszczenie przed tą datą? Tak to już na następny piątek PES by chodził calutki dzień i od przyszłego piątku zaczęło by się granie na poważnie
AdissJuve:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE że 14 mam wolne w szkole nie wiem jak w innych szkołach średnich ;D
--- Koniec cytatu ---
Też mam wolne w gimnazjum :D
Nawigacja
[#] Następna strona