Dział Ogólny > PES 2012
Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!
Ukassiu:
Być może nasze źródło się myli i PES 2012 nie będzie miał spolszczenia. Zresztą masa ludzi już grę zamówiła i pewnie przyjdzie im wersja z angielskimi napisami wtedy wasz komentarz na pewno się przyda.
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie możecie pracować nad tym dalej.Zobaczymy wpierw czy będzie PES 2012 po polsku.Jak tak to i tak zróbcie wasze spolszczenie i zobaczymy kto jest lepszy,czy młoda firma deweloperska czy forumowicze PES League.
Więc jak będzie zaczynamy akcję spamienia maili Firmy na temat 2012/2013?
--- Koniec cytatu ---
Nie, żaden spam :) Po wyjściu pes2012 rozpoczniemy akcję (z tym podaniem) tylko teraz już wiemy gdzie ją adresować :)
Kubul:
Niezle... Jestem ciekawy kto wyszedl z inicjatywa Konami czy galapagos, oby nie skonczyl jak cenega :P
HenRy#14:
No no :) Wiadomość spadła jak grom z jasnego nieba ;) Pytanie tylko czy cała gra będzie spolszczona? Czy zamiast znaków polskich będą spacje tak jak w PESie 6?
adik2313:
Ja wysłałem zapytanie do działu konsumentów,czy potwierdzają te informacje więc wystarczy czekać.Ale jak dla mnie bardziej prawdopodobne iż będzie PL możliwe w PES 2013 chyba,że dogadają się z Konami nad jakimś patchem dodającym Polski w PES 2012.A o ile będzie komentarz PL to kto może tam być według was??Jak dla mnie zapewne znowu Borek i Kołtoń,który będzie gadał o korkach jak w PES 6
Nawigacja
[#] Następna strona