Dział Ogólny > PES 2012
Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!
AdissJuve:
ALE SUPER WIEŚCI!!!!!!! ;D ;D ;D
frogas12:
najwazniejsze spolswzczenie;)
Pkotu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie będzie polskiego komentarza. Nie łudźmy się. Nad takim czymś nie pracuje się tydzień.
--- Koniec cytatu ---
To jedno... a i nawet w napisy spolszczone wątpię, bo raczej przełożyli by jeszcze polskie wydanie. No chyba, że to właśnie planują, albo zatrudnili dużą liczbę pracowników, na dużą liczbę godzin ;p pewno już od przyszłego PES wyjdzie PL menu. A komentarz? Zobaczymy. Moim zdaniem taki komentarz, jak FIFIE po polsku to świetne wykonanie i z chęcią takie ujrzałbym w dziele Konami. Angielski z fify to majstersztyk, i owszem. Jednak ile lat nad tym pracują... ten komentarz na tak wysokim poziomie jest śmiem twierdzić od maks 2 lat. Tj na AŻ tak wysokim... blisko perfekcji :-) Też jestem za tym żeby popracowali nad angielskim, ALE... ten angielski z pesa, jest gorszy od polskiego z FIFY. Gdyby Borek z Kołtoniem się postarali - jestem ZA! Nie wspominając o możliwości komentowania przez np: Smokowskiego z C+.
Wiadomość co do polskiego wydawcy ŚWIETNA!
pentoza133:
Po pierwsze: spolszczenie od naszych forumowiczów rok w rok ma kaszaniaste błędy. Przykład? Tournament Draw - Turniej remisowy... i wiele innych...
Co do samego komentarza... kiedyś w 2009 próbowałem swoich sił. Nagrałem, ponad 100 kwestii i wrzucilem sobie do PESa. Efekt? Bardzo dobry. Jest to monotonna praca ale jeżeli macie dosyć, Sz. P. Akowskiego i Szarego możecie zawsze pomóc. Jestem zaprawiony w komentowaniu meczów i na pewno wielu z was by chciało taki komentarz dostać Kwestia odnaleźć pliki dźwiękowe, przetłumaczyć i nagrać kwestie. :-) Jak ktoś chętny pisać :) 6185198. Próbka? Kariera Middlesbrough....
Pendrax:
kcma po jakiego ch.. wspominasz o fifie?widać że jeszcze dziecko:/A co do tego newsa to liczę że faktycznie z roku na rok nie będzie problemu z lokalizacją pesa w Polsce;)Gorzej jak się okaże że kupie pesa w październiku a pod koniec Listopada wyjdzie pes zlokalizowany:(
Nawigacja
[#] Następna strona