Dział Ogólny > PES 2012
Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież spolszczenie może wyjść już po premierze gry. Jeśli naprawdę by Galapagos je zrobiło to wrzucą na jakiś swój serwer plik Dt05.pl i każdy sobie ściągnie. Nie ma raczej mowy o opóźnieniu gry w Polsce bo wiele osób zamawiałoby z allegro, ultimy gdzie możliwe że będą ściągali z Anglii grę.
Co do komentarza to w Fifie jest naprawdę dobry. Wczoraj pograłem z angielskim komentarzem (tak już jest do PES'a 2012) i nie zauważyłem różnicy względem PES'a 11 :/
--- Koniec cytatu ---
KONAMI sa już dawno przyznało że komentarz może zmienił się w 5% (głównie nazwiska bo są nowe drużyny)
Lukaszeq:
Jon Champion jeszcze jakoś daje radę ale ten Jim Beglin to kompletna porażka, koleś gada jak by sobie leżał na poduszce i przysypiał przy mikrofonie...
Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież spolszczenie może wyjść już po premierze gry.
--- Koniec cytatu ---
Też tak myślę, że jak już zrobią spolszczenie to wydadzą to w formie jakiejś łatki dostępnej do pobrania.
Ukassiu:
Lokalizacja oznacza wydanie gry w ojczystym języku w danym kraju(napisy,dubbing, krajowa okładka, ksiązeczka,pudełko itd). Od PES06 ProEvo nie było zlokalizowane w Polsce.
Nie ma czegoś takiego jak lokalizacja w Europie...
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż tak myślę, że jak już zrobią spolszczenie to wydadzą to w formie jakiejś łatki dostępnej do pobrania.
--- Koniec cytatu ---
No to jak macie możliwość to dowiedzcie się tego bo szkoda mojego czasu i reszty ekipy na rzecz czegoś co nie jest wcale powiedziane ze bedzie lepsze tylko dlatego ze wyjdzie od dystrybutora
Nawigacja
[#] Następna strona