człowieku dlatego mówie ze to zalezy od okreslonej sytuacji w tym przypadku Turnieju.
Nie wiem jak to jest w pliku językowym zapisane: czy jeden Tournament Draw na całą grę, czy kilka przyporządkowanych do danych sytuacji. Jeśli to drugie - ok, spoko, pasują i te wyniki losowania, ale jeśli pierwsze, już naprawdę lepszym rozwiązaniem jest przetłumaczenie na drabinkę turniejową (bo "szkic turnieju" jakby się przyjrzeć dość głupio brzmi - może to z przyzwyczajenia).
Taki jest wlasnie Angielski jedno slowo moze miec 20 pojec inne w innej dziedzinie
Zapewniam cię, że żadnym z kilkunastu znaczeń słowa "draw" nie jest "losowanie", a istnieje lepsza opcja niż te twoje wyniki.
to powiedz mi co bd oznaczal nowy skill Explosive Power - dawaj znaczenie juz czekam... sam powiedziales ze nie wszystko znaczy to samo wiec czekam na twoje tlumaczenie tego skilla ^^^
Czego w ogóle dotyczy ta karta? Bo jeśli jakiejś ponadprzeciętnej siły strzału (z tym mi się to kojarzy), to czy nie wystarczyłoby jakieś "potężne uderzenie" czy coś w tym stylu?
Tak w ogóle to nigdy nie pojmę, po co komu na siłę tłumaczenie do takiej gry jak PES.