Dział Ogólny > PES 2012
Pro Evolution Soccer 2012 z oficjalalnym polskim wydawcą!
Nederland:
Jak będziesz zaglądał w Tournament Info do Tournament Draw chociażby FA Cup, również będą to "wyniki losowania"?
Artur 7:
człowieku dlatego mówie ze to zalezy od okreslonej sytuacji w tym przypadku Turnieju. Taki jest wlasnie Angielski jedno slowo moze miec 20 pojec inne w innej dziedzinie
pentoza133:
Od niczego nie zależy. Tournament Draw - Drabinka turniejowa. Koniec tematu :) Wiem, że tłumacząc coś na PL używacie słowników i google translatorów ale ludzie ogarnijcie się! Przeciez nie wszystko znaczy to samo. Także, już bez kłótni i sprzeczek. Polecam naprawdę, wczuć się w piłkarski świat wtedy tłumaczenie ma sens. es sabbi i Nederland czy tylko wy umiecie myśleć? :( BTW. Czym mogę edytować komentarz do PES? Jak ktoś wie prośba o pomoc :) Bo nie bawiłem się 3 lata i zapomniałem :D
Artur 7:
ogarnac to se mozesz temat u chlopa w pesa gram 10 lat i niektorych rzeczy nie musze tlumaczyć ze słownika jak jesteś taki chop to powiedz mi co bd oznaczal nowy skill Explosive Power - dawaj znaczenie juz czekam... sam powiedziales ze nie wszystko znaczy to samo wiec czekam na twoje tlumaczenie tego skilla ^^^
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczłowieku dlatego mówie ze to zalezy od okreslonej sytuacji w tym przypadku Turnieju.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak to jest w pliku językowym zapisane: czy jeden Tournament Draw na całą grę, czy kilka przyporządkowanych do danych sytuacji. Jeśli to drugie - ok, spoko, pasują i te wyniki losowania, ale jeśli pierwsze, już naprawdę lepszym rozwiązaniem jest przetłumaczenie na drabinkę turniejową (bo "szkic turnieju" jakby się przyjrzeć dość głupio brzmi - może to z przyzwyczajenia).
--- Cytuj ---Taki jest wlasnie Angielski jedno slowo moze miec 20 pojec inne w innej dziedzinie
--- Koniec cytatu ---
Zapewniam cię, że żadnym z kilkunastu znaczeń słowa "draw" nie jest "losowanie", a istnieje lepsza opcja niż te twoje wyniki.
--- Cytuj ---to powiedz mi co bd oznaczal nowy skill Explosive Power - dawaj znaczenie juz czekam... sam powiedziales ze nie wszystko znaczy to samo wiec czekam na twoje tlumaczenie tego skilla ^^^
--- Koniec cytatu ---
Czego w ogóle dotyczy ta karta? Bo jeśli jakiejś ponadprzeciętnej siły strzału (z tym mi się to kojarzy), to czy nie wystarczyłoby jakieś "potężne uderzenie" czy coś w tym stylu?
Tak w ogóle to nigdy nie pojmę, po co komu na siłę tłumaczenie do takiej gry jak PES.
Nawigacja
[#] Następna strona