Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by MIKI13SZYCE. (Jagiellonia Białystok 12/13 GDB Folder)

<< < (47/76) > >>

L.Donovan:
fajne fajne tylko jak ogladałem w TV to dziwiłem sie czemy koszulki sa bez znaczka nike :O

zrobisz FIX slaska wrocław bo na "nowych" koszulkach sponsor tauron był w rozowym obramowaniu i logo tego sponsora co mieli na plecach (pack czy jakos tak) zostało przeniesione na tylna czesc spodenek :) zrobisz FIX albo v2 ??

jackz:
czesc witam, mialbym dla ciebie male zlecenie, bardzo proste i mysle ze szybko wykonalne.
moglbys dla mnie wykonac stroje dla reprezentacji argentyny, zmieniajac sponsora z adidasa na nike i zmieniajac away na dowolne wedlug twojego uznania, a home to oczywiscie bialo-niebieskie paski, czarne spodenki i getry. co do gk to wedlug twojego uznania.

to jak dalbys rade to wykonac?

zow7:
A zrobisz strój bramkarski jakos w niedługim czasie?

★Blue Boy★:
no bramkarskie zrobie napewno tylko Ruch skończe

L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEfajne fajne tylko jak ogladałem w TV to dziwiłem sie czemy koszulki sa bez znaczka nike :O

zrobisz FIX slaska wrocław bo na "nowych" koszulkach sponsor tauron był w rozowym obramowaniu i logo tego sponsora co mieli na plecach (pack czy jakos tak) zostało przeniesione na tylna czesc spodenek :) zrobisz FIX albo v2 ??

--- Koniec cytatu ---
a te slaska z okazji goscinnosci kibicow WKS ktorzy na czas meczu z ruchem zjednoczyli sie i pozwolili kibicom niebieskich wejsc na stadion i dopingowalc bez zadym itp ? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej