Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jako, że premiera komentarza zbliża się wielkimi krokami, stworzyłem grupę na Facebook'u w której będę zamieszczał informacje, a także, proszę wszystkich zainteresowanych o dołączenie do niej gdyż, tam chciałbym aby pojawiały się wpisy z błędami. (Nie chcę zaśmiecać już i tak nieźle zasyfionego wątku) Oczywiście ten wątek również będzie otwarty.
Link do grupy:
Komentarz póki co nosi roboczą nazwę pes2012plbypentoza v.1.0 Na pewno po wydaniu pojawi się sporo pomyłek i błędów więc proszę o umieszczanie w tym temacie informacji według schematu:
1. Jak mniej więcej brzmiało zdanie/wyraz.
2. W którym momencie na boisku włączyła się kwestia (atak,obrona,środek boiska itp.)
3. Jak poprawić (zmienić głośność, dograć zdanie, uciąć zdanie, całkowicie zmienić sens zdania itp.)
4. Sugestia na co poprawić (nie obowiązkowo)
.[/center]
pes2013 w polskiej wersji językowej !!! Zobacz:
kamil18kks:
może dajcie mu okazje do pokazania się? przemyślał sprawe i postanowił się podjąć tego wyzwania. Dajcie mu okazje do pokazania się!
PS.: daj jakąś próbkę swojego komentarzu ;)
PortoFan:
jestem na tak, ale tak jak wszyscy, podaj jakąś próbkę głosu, jeśli Ci się uda będzie to przełom!
MasterCreati:
osioł123:
Ja bym chciał, żeby to KONAMI wyszło z inicjatywą, a do komentowania wzięli gości np. z nSport HD. Syrgiusz, Wojtek i Grzesiek są konkretni, a Sergiusz to już w ogóle!
Nawigacja
[#] Następna strona