Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
NexaT:
"Zaje... z dalekiego dystansu"
Pozdroo, wiem, że teraz się śmiejecie. :D
marox96:
pentoza wielki szacun dla ciebie.
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeoretycznie TAK. Ale dla dobra wszystkich zapytam o zgodę na przetwarzanie danych :)
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam. spojrzcie na to tak. koles wysyla swoja kandydature i wygrywa co jest jednoznaczne z tym, ze uslyszycie go w pesie. jest tez drugi, ktory przelamal sie zeby podeslac i swoja kandydature, ale przegral. To bylo ciosem dla niego, bo nie chcialby zeby jego porazke slyszala cala spolecznosc forum, wsrod ktorej znajda sie ludzie, ktorzy na bank beda go wysmiewac. nie, ze robie z siebie wernyhore, ale ich zdanie jest wg mnie kluczowe co do takiej "kampanii" i jesli ktorys z nich sie nie zdecyduje, to nie powinno byc to glosownie jawne.
kubix718:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPotwierdzam. spojrzcie na to tak. koles wysyla swoja kandydature i wygrywa co jest jednoznaczne z tym, ze uslyszycie go w pesie. jest tez drugi, ktory przelamal sie zeby podeslac i swoja kandydature, ale przegral. To bylo ciosem dla niego, bo nie chcialby zeby jego porazke slyszala cala spolecznosc forum, wsrod ktorej znajda sie ludzie, ktorzy na bank beda go wysmiewac. nie, ze robie z siebie wernyhore, ale ich zdanie jest wg mnie kluczowe co do takiej "kampanii" i jesli ktorys z nich sie nie zdecyduje, to nie powinno byc to glosownie jawne.
--- Koniec cytatu ---
dlatego proponowałem aby(ście)wybrali najlepszą np. 5 i ich udostępnić bo skoro są w tej top 5 to raczej nie muszą się obawiać że wyśmieją ich bo jeśli wybrał ich guru komentarza - pentoza ( ;D ) to znaczy że umieją komentować
edit:i z tej 5 wybrać 2 komentatora w demokratycznym głosowaniu który jest wg nas-graczy najlepszy
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdlatego proponowałem aby(ście)wybrali najlepszą np. 5 i ich udostępnić bo skoro są w tej top 5 to raczej nie muszą się obawiać że wyśmieją ich bo jeśli wybrał ich guru komentarza - pentoza ( ;D ) to znaczy że umieją komentować
edit:i z tej 5 wybrać 2 komentatora w demokratycznym głosowaniu który jest wg nas-graczy najlepszy
--- Koniec cytatu ---
Na chwilę obecną nie ma co robić głosowania, bo dotarły z tego co wiem 2 próbki, ale chętnych jest kilku więcej. Dajmy kolegom się solidnie przyszykować, żeby nie wyszła z tego kaszana, bo przecież tak unikatowy projekt wymaga dobrego przygotowania i jeszcze lepszego wykonania. Jak wyjdzie? Przetłumaczymy, nagramy, przetestujemy, zobaczymy. Nie ma co teraz wyrokować., życzę powściągliwości, bo niektórzy już namaszczają ten projekt jako cud nad cudami. POCZEKAJCIE aż ujrzycie.
Nawigacja
[#] Następna strona