Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
pentoza133:
W związku z seriami pytań obiecuję w najbliższym czasie przekaże wam więcej informacji na temat komentarza.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Fajny wywiad. Szkoda, że był boks na SK, ale postaram się jutro poszukać jakiegoś fragmentu meczu do przesłuchania. Teraz to wręcz ubóstwiam twój komentarz i nie mogę bez niego grać 8)
barthez:
oglądałem spotkanie od 86 minuty i jestem pod wrażeniem - gdybym nie gościł nigdy na pesleague i włączyłbym mecz właśnie w tym momencie to pomyślałbym, że jesteś zwykłym komentatorem SK :) naprawdę wielki szacunek, mam nadzieję, że kiedyś skomentujesz mecz biało-czerwonych, bo szpaku (mój ulubiony komentator) kiedyś będzie musiał w końcu skończyć karierę ;) Pozdrawiam!
Czesiok8:
A ja mam taki pomysł że może weźmiesz na początek meczu ten wątek z ligi angielskiej chodzi mi o to: "Siadamy wygodnie w fotelach zapinamy pasy i startujemy!" Może weźmiesz to pod uwagę.
A i świetnie komentujesz słuchałem cię na SK. Może cię wezmą na komentatora. Jesteś lepszy niż Szpaku ;D
TheBestCitizens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA i świetnie komentujesz słuchałem cię na SK. Może cię wezmą na komentatora. Jesteś lepszy niż Szpaku ;D
--- Koniec cytatu ---
Może Dawid będzie komentował EURO 2012? Było by bardzo fajnie, chętnie posłuchał bym twojego komentarza podczas Euro 2012.
A to "siadamy wygodnie w fotelach, zapinamy pasy i startujemy" jest bardzo dobrym pomysłem, chętnie usłyszał bym to w twoim komentarzu.
Szpaku już mi się znudził swoimi "Niedobre to podanie" itd...
Nawigacja
[#] Następna strona