Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (204/226) > >>

szymek988:
ale data premiery na pierwszej stronie dotyczy komentarza na czystą wersję PES'a i czy zamieżasz wydac komentarz do patcha T-Mobile???

rocky1995:
Logiczne jest przeciez ze pierwsza wersja bd na czysta wersje pesa dopiero pozniej bd nazwiska zamiast ligi holenderskiej za ktora jest T-Mobile ekstraklasa

Redboy1993:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoże wymyśl sobie imię i nazwisko 2 komentatora i po prostu mów innym głosem. Fajniej będzie.

--- Koniec cytatu ---
Władysława Bartoszewskiego, on ma taki charakterystyczny głos :) A tak poważnie, nie podoba mi się ten pomysł.

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko wskazuje na to, że zamiast drugiego komentatora będzie więcej moich kwestii ale jeszcze nad tym pracuję i nie ma ostatecznej decyzji.

--- Koniec cytatu ---
szkoda. fajnie by było usłyszec drugi głos

pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale data premiery na pierwszej stronie dotyczy komentarza na czystą wersję PES'a i czy zamieżasz wydac komentarz do patcha T-Mobile???

--- Koniec cytatu ---

Wydania Patcha pod T-Mobile to jest pare dni roboty. Dostane, screeny z nazwiskami z 1 składów (rezerwy nie będą w komentarzu), to jest nie wiem ile? około 400 nazwisk to tyle można przełożyć. Problemem jest znaleźć, zawodników, których można wykorzystać ale myślę, że mi pomożecie :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej