Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (205/226) > >>

Gap12:
a zawodnicy z ligi Holenderskiej nie mają swoich nazwisk w pesie ? bo przecież nie będzie i tak tych drużyn.

pentoza133:
podejrzewam ze mają, pytanie czy aż 400 to raz.... a dwa... to jest trochę szukania. Więc pomocnicy typu (wyszukiwanie nazwisk) by się bardzo przydali :)

mapizzo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa zawodnicy z ligi Holenderskiej nie mają swoich nazwisk w pesie ? bo przecież nie będzie i tak tych drużyn.

--- Koniec cytatu ---

Muszą być bo mi zależy na Smolarku

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Muszą być bo mi zależy na Smolarku

--- Koniec cytatu ---
ale mi chodziło że w T-Mobile nie ma ich bo jest ekstraklasa.A tak wogóle to przecież nie ma slotu Smolarka w grze.No chyba że Pentoza zrobi specjalnie dla ciebie.

pentoza133:
Ktoś się zaoferował, że poda mi pierwsze składy Ekstraklasy i I ligi w postaci Screenów z gry (Proszę zwracać uwagę np. na Overall, bo czasami zawodnicy kontuzjowani sa na Lawce a graja zmiennicy, wiec warto zrobić nazwisko dla lepszego piłkarza. (Przykład w Pes w bramce Chelsea był Hilario... w 1 składzie...) Poza tym, jest gość, który ma szukać mi nazwisk w EDIT, które są wymawiane przez komentatora i cala liste ma mi podeslac abym mogl nagrywac. Przy okazji zaznaczam, że również trzeba pisać pozycję piłkarzy, bo jeśli jest to napastnik to ma on i 5 kwestii z nazwiskiem ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej