Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
bartekbarca:
A ja mam pytanie czy w każdym meczu będziesz mówił jaka drużyna gra z jaką i jak wiele nazwisk będziesz wypowiadał ? Ile ten komentarz zajmuje mb/gb? :)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECały komentarz będzie profesjonalny bez żadnych niecenzuralnych słów. Tamto było dodane jako żart. Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się. To będę szalał na głośnikach 5.1 w takim razie :)
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam pytanie czy w każdym meczu będziesz mówił jaka drużyna gra z jaką i jak wiele nazwisk będziesz wypowiadał ? Ile ten komentarz zajmuje mb/gb? :)
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo że komentarz tak jak każdy inny będzie miał coś koło 550mb.I wydaje tak ja było w demo tak w pełnej wersji nie w każdym meczu będzie wypowiadane kto gra z kim.A nazwiska no to będzie wypowiadał te wszystkie które wypowiada obecny komentator.
TheBestCitizens:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA nazwiska no to będzie wypowiadał te wszystkie które wypowiada obecny komentator.
--- Koniec cytatu ---
To SUPER! Nie będzie tak jak w PES 11, że Busquets'a mówił oryginalny PESowski.
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiadomo że komentarz tak jak każdy inny będzie miał coś koło 550mb.I wydaje tak ja było w demo tak w pełnej wersji nie w każdym meczu będzie wypowiadane kto gra z kim.A nazwiska no to będzie wypowiadał te wszystkie które wypowiada obecny komentator.
--- Koniec cytatu ---
Komentarz będzie po polsku zamiast angielskiego. Wszystkie kwestie wypowiadane przez Jima i Jona, będą w naszym języku. Jeśli, jakiś piłkarz jest wypowiadany, to tu też będzie. Jeśli nie... to być może zrobimy nakładkę (kosztem innych zawodników) z nowymi nazwiskami ale do tego jeszcze daleka droga.
Nawigacja
[#] Następna strona