Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
AdRam:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESwietne to wyglada jestem zachwycony brawo kolega za ciezka prace co wlozylesz :) Czekamy na premiere - bedzie swietnie grac z TME Mod 2.0 wtedy kiedy wyjdzie i twojm komentarzem :)
--- Koniec cytatu ---
Tak czytam sobie wypowiedzi różnych osób i nie mogę tego pojąć jak niski poziom prezentują inni użytkownicy ''cytat''. Czy to takie trudne napisać coś bez błędów ile wy macie lat 10?!. Nauczcie się też czytać bo takie same pytania padały tu już wielokrotnie. Więc żal mnie ogarnia jak czytam kilka razy to samo i z takimi błędami jak kolega u góry w cytacie zaprezentował :o
Sklado:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak czytam sobie wypowiedzi różnych osób i nie mogę tego pojąć jak niski poziom prezentują inni użytkownicy ''cytat''. Czy to takie trudne napisać coś bez błędów ile wy macie lat 10?!. Nauczcie się też czytać bo takie same pytania padały tu już wielokrotnie. Więc żal mnie ogarnia jak czytam kilka razy to samo i z takimi błędami jak kolega u góry w cytacie zaprezentował :o
--- Koniec cytatu ---
O co ci chodzi?
To że napisał posta z błędami ortograficznymi nic nie znaczy. :)
A po drugie ja nie widzę by on się o coś pytał, więc sam najpierw kolego naucz się czytać ze zrozumieniem. ;)
A teraz wracając do tematu komentarza ...
Wygląda to świetnie, na pewno pobiorę "wasz" komentarz by pograć przynajmniej w 90 % po polsku.
Teraz wszyscy musimy czekać i modlić się o to by nie było żadnych poważnych błędów!
pentoza133:
Poważnych nie ma. Są małe i średnie ale już powoli sam też je do swojej listy dopisuje i na pewno w łatce będzie to uwzględnione. Chyba, że się wyrobie przed premierą ale wolałbym poprawiać więcej za 1 zamachem niż częściej a mniej :)
Artur 7:
sory bo nie jestem temacie kolega od analzy jest z forum..? :)
Klocek12355:
Pentoza świetna robota, z tego co słyszę po trailerze. Kolega od analizy, ech... Nie da się go słuchać. Ma strasznie monotonny głos, żadnych emocji, nic. Straszne. Ale jeszcze muszę sprawdzić to samemu, jak już wydasz pełną wersję.
Nawigacja
[#] Następna strona