Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
MichW:
Imponujesz mi Pentoza swoim zapałem do pracy. Wiem jaka to ciężka praca, gdyż jak sam edytuje sobie ofa. Wiem jak dużo czasu taka praca zajmuje, a co dopiero słuchanie Johna ;)
Nie naciskam co do premiery. Jak wyjdzie przed 2012 rokiem to będzie super sprawa :)
3majcie się twórcy, trzymam kciuki ;)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Geniealne ale kto to komentuje ? Pentoza, we wlasnej osobie ?
--- Koniec cytatu ---
To raczej nie Pentoza.. zobacz sobie filmik w 1 poście i porównaj oba głosy. Ten gość co komentuje to chyba willeroad. :) Strzał!
MrCookies:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo raczej nie Pentoza.. zobacz sobie filmik w 1 poście i porównaj oba głosy. Ten gość co komentuje to chyba willeroad. :) Strzał!
--- Koniec cytatu ---
No mi się wydaje, że to jego głos... Bo po co dawać link do głosu innej osoby? Jeżeli uda wam się zrobić komentarz jeszcze w tym roku to super, ale nie naciskam bo wierzę jak musi być to nudne i męczące...
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo mi się wydaje, że to jego głos... Bo po co dawać link do głosu innej osoby? Jeżeli uda wam się zrobić komentarz jeszcze w tym roku to super, ale nie naciskam bo wierzę jak musi być to nudne i męczące...
--- Koniec cytatu ---
Bo są dwaj komentatorzy.. Jon Champion i Jim Beglin, albo na odwrót. Głos tego i tego komentatora, użytkownicy powinni słyszeć.
PS. Użycie kawałku mózgu nie boli. :(
PS2. Jakim cudem to może być głos pentozy? Przecież to są 2 różne głosy, a najlepiej niech on sam powie.
willerod9:
Muszę zdementować plotki, jakoby był to mój głos. Mecz komentuje Pentoza. Poza tym zobaczcie kto gra: West Ham vs Middlesbrough. Mój głos jest niższy. Zauważcie, że nagranie i filmik powstały przy dwóch różnych mikrofonach. Filmik - mikrofon z kamery, Nagranie - mikrofon ze słuchawek bądź inny. Nawet jak w telewizji słyszycie kogoś, a potem usłyszycie go w radio, to głosy się nutkę różnią i nie wiedząc kto to nie potwierdzilibyście obu tożsamości jako jedną osobę.
Nawigacja
[#] Następna strona