Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (25/226) > >>

MrCookies:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo są dwaj komentatorzy.. Jon Champion i Jim Beglin, albo na odwrót. Głos tego i tego komentatora, użytkownicy powinni słyszeć.
PS. Użycie kawałku mózgu nie boli. :(
PS2. Jakim cudem to może być głos pentozy? Przecież to są 2 różne głosy, a najlepiej niech on sam powie.

--- Koniec cytatu ---
No może jak pentoza komentuje to się bardziej wczuwa niż na filmiku zawartym na pierwszej stronie. Używam więcej niż kawałka mózgu i takie teksty są nie na miejscu. Jeżeli uważasz, że to nie jest głos pentozy to OK. To twoja subiektywna opinia... Co nie znaczy, że musisz pokazać swoją wyższość pisząc taki komentarz.

#Edit
No i wszystko wyjaśnione... Wychodzi na to, że jednak używam mózgu i wiem co słyszę.

willerod9:
Chłopaki nie zaczynajcie kłótni, bo nie ma sensu takie gadanie. Macie każdy swoje zdanie i już. Powiem tylko, że na nagraniu mówi "Witam bardzo serdecznie. Z tej strony Dawid Nowak" a w pierwszym poście dał do siebie maila REJESTRACJA lub LOGOWANIE. czy to wam nie wystarczy jako dowód? poza tym puśćcie sobie nagranie, zatrzymajcie i puśćcie fragment filmiku. Czyż głosy nie są łudząco podobne? Na filmiku jest pogłos, bo dźwięk nagrywała oddalona kamera, a nagranie jest przejrzyste, bo mikrofon ma się przy ustach.

MrCookies:
Racja kłótnia nie ma sensu..., ale po prostu nie lubię jak ktoś wmawia mi, że nie myślę

willerod9:
Zapewniam cię, że nikt tego nie lubi. Jeśli uważasz, że się nie dogadaliście to spotkajcie się na mieście, albo załatwcie sprawę na priv. ok?

MichW:
Głos fajny, ale trochę musisz poćwiczyć nad podwyższaniem głosu, bo aż mi ciarki przeszły ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej