Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (26/226) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERacja kłótnia nie ma sensu..., ale po prostu nie lubię jak ktoś wmawia mi, że nie myślę

--- Koniec cytatu ---

Moje spostrzeżenie może nie jest do końca prawidłowe, ale trochę nie pomyślałeś..

--- Cytuj ---Bo po co dawać link do głosu innej osoby?
--- Koniec cytatu ---
Na to zapytanie już Ci odpowiedziałem, ale przyznaj, że rozwaliłeś system.

kubix718:
jak idą prace bo coś od dawna nie było pisane na temat prac ???

willerod9:
Prace z każdym dniem posuwają się naprzód. Każdego dnia Pentoza dostaje kolejne tłumaczenia, ale inne zdarzenia w życiu prywatnym uniemożliwiają mu poświęcenie większej uwagi temu projektowi. To że ostatni update był 12.10 nie znaczy, że prace kompletnie stanęły. Cały czas do przodu, staramy się, cały czas do przodu. Nie ma może szału, ale z 10500 albo i więcej będzie.

pentoza133:
Panowie, wiem jak skończyło się tłumaczenie kozilee dla pesleague. Chłopak nie wytrzymał presji, pytań itd itd. Mnie to nie grozi. Jestem mocny psychicznie. Prace posuwają się naprzód z tym, że trochę wolniej gdyż wypadło mi kilka spraw osobistych np. wczoraj nie zależnych ode mnie. Cały czas współpracuje z Willerodem i PKotu, którzy robią co mogą by ułatwić mi pracę. Tym panom należą się podziękowania bo bez nich na pewno tłumaczenie potrwało by conajmniej 3 tyg dłużej.

Aktualka 1 posta dzisiaj koło wieczora.

Ozyl:
Nie tłumacz się przed nimi. Dla ludzi którzy czegoś od ciebie wymagają i mają do ciebie pretensje za to że wolniej robisz coś dla nich w wolnym czasie. Powinni czekać spokojnie i całować cię po rękach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej