Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!
sstachu1:
No chlopie , masz jaja i to slychac. *ajebisty komentarz pentoza133 , najlepiej podoba mi sie ta furia wariacka przy akcjach na bramke "czuc emocje". momentami tchu brakuje, ale co tam. piekna sprawa.....pozdrawiam i garutuluje !!!!!
ps. jakas łacina czasem poleci? i czy bedzie omawiana wrzawa kibicow , lub omawianie fanow druzyn ( w jaki kolwiek sposob) ?
pentoza133:
Niestety musimy pamiętać, że my tylko możemy przetłumaczyć kwestie a nie je umiejscowić w grze. Pełnej dowolności być nie może, bo jakby to brzmiało jeśli bym powiedział: Ależ, kapitalne uderzenie, na pewno fani są teraz w ekstazie. Na tym stadionie prawie zawsze gościmy komplet widzów, to fenomen, zgodzisz się ze mną? Tak, piękne uderzenie. ... ... ... Postaramy się na beta testach doprawiać kwestie ale trzeba liczyć się z tym ze nie wszystko da sie zrobić :)
sstachu1:
pentoza133 ..........rozumiem , kto pyta nie bladzi. trzymam kciuki za wytrwalosc
co do tej wypowiedzi : "Ależ, kapitalne uderzenie, na pewno fani są teraz w ekstazie. Na tym stadionie prawie zawsze gościmy komplet widzów, to fenomen, zgodzisz się ze mną? Tak, piękne uderzenie. ... ... ..." zawialo mi to fifa..............chyba nam tego niezrobisz i znajda sie inne zamenniki wypowiedzi nieprzypominajace tekstow Szpaka & Władka???????
pentoza133:
Teksty są moje własne i osób tłumaczących. Na pewno trochę się powtórzy ale nie słucham szpaka i szaranowicza wiec jeśli takowe się zdarzą to będą dziełem przypadku.
sstachu1:
pentoza133 nic nie dzieje sie z przypadku :] . w pesie 11 mialem komentarz z fify ( bo innego polskiego nie bylo). jesli mialbys takowa mozliwosc, moglbys zagrac pare meczy w pes 11 z w/w komentarzem, chocby nawet dla porownania wypowiedzi itd. to sa moje sugestie, sam zrobisz jak uwazasz.
Nawigacja
[#] Następna strona