Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (33/226) > >>

pentoza133:
Spokojnie na razie jesteśmy w fazie tłumaczenia. Prace się trochę opóźniają bo zawalają pomocnicy. Ja, Willerod i Pkotu robimy co możemy ale we dwójkę ciężko. Poza nimi dostałem kilka kwestii ale tak mało, że jeszcze ich nie biorę pod uwagę w liście pomocy. Conajmniej 100 od osoby...

sstachu1:
Pkotu : troche zle mnie zrozumiales, odnioslem sie tylko to slowka. chyba was nie urazilem ?. Chodzilo mi Panowie  o to, zeby porownac ten komentarz pl z fify do waszego. Po to by nie padly identyczne wypowiedzi......o ile dobrze zrozumialem to tlumaczycie ze sluchu angielski komentarz z pes 12 , wiec moje obawy sa raczej bezpodstawne i niemam wiecej do dodania jesli chodzi o moje watpliwosci. Pozdrawiam serdecznie!!!   Robcie swoje w spokoju.

willerod9:
Dobrze zrozumiałeś, robimy ze słuchu, a komentarze pewnie i tak się powtórzą, bo nie da się stworzyć odrębnego języka piłkarskiego. Część kwestii (niewielka grupka) będzie się pokrywać, a reszta będzie wymyślona przez nas. Fakt, że nie wyjaśniłeś się jasno, ale raczej większość cię zrozumiała zgodnie z twoimi intencjami.

Fabekk:
Nie słuchałem waszych głosów, ale fajnie by było jak by była radość przy każdym golu, a nie tak jak u szpakowskiego : ulala jaka bramka - wszystko ponurym głosem.

willerod9:
Fabekk, na pierwszej stronie jest link do wrzuty. Pod nim znajduje się komentarz meczu, który komentuje Pentoza. Drugiego zaś komentatora, tzw. eksperta, szefo wybierze po ukończeniu tłumaczenia. Mamy nadzieję we trzech (Pentoza, PKotu i ja), że skończymy tłumaczyć przed listopadem. Niewykluczone, że się nie uda, bo niektórzy pomocnicy nie oddali jeszcze swoich prac. Mają jednak jeszcze kilka dni. Zobaczymy, czy się wyrobimy. Ufam, że nie zawiodą i oddadzą prace w terminie. Nasza trójka robi co może, by jak najszybciej skończyć tłumaczenie, ale jak widać nie tylko od nas to zależy. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej