Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (34/226) > >>

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFabekk, na pierwszej stronie jest link do wrzuty. Pod nim znajduje się komentarz meczu, który komentuje Pentoza. Drugiego zaś komentatora, tzw. eksperta, szefo wybierze po ukończeniu tłumaczenia. Mamy nadzieję we trzech (Pentoza, PKotu i ja), że skończymy tłumaczyć przed listopadem. Niewykluczone, że się nie uda, bo niektórzy pomocnicy nie oddali jeszcze swoich prac. Mają jednak jeszcze kilka dni. Zobaczymy, czy się wyrobimy. Ufam, że nie zawiodą i oddadzą prace w terminie. Nasza trójka robi co może, by jak najszybciej skończyć tłumaczenie, ale jak widać nie tylko od nas to zależy. 

--- Koniec cytatu ---

Fajnie by bylo jakbyscie dodali jakies smieszne rzeczy czasem, teksty, np cos takiego xDD : REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related

W sieci szczegolnie fajnie by sie z tym gralo :D, jakby tak czasem z takim tekstem wywalono :)

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMamy nadzieję we trzech (Pentoza, PKotu i ja), że skończymy tłumaczyć przed listopadem. Niewykluczone, że się nie uda, bo niektórzy pomocnicy nie oddali jeszcze swoich prac.

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, że teraz są jakieś mega długie teksty? Bo z początku ruszyliście ostro, w miesiąc hmm.. 10 tyś kwestii prawdę mówiąc. Rozumiem sprawy rodzinne, real itp.., ale tak mnie to zainteresowało. Bo do końca zostało jakieś 2 tysiące kwestii, powodzenia!

pentoza133:
Po pierwsze są dużo dłuższe niż poprzednie, po drugie wtedy tłumaczyłem nawet i po 5-7 h dziennie teraz mam nie więcej jak 1,2 i to też nie zawsze. Tak jak obiecałem komentarz wyjdzie ale czy będzie na Grudzień to zależy w sumie tylko od was ;)

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo pierwsze są dużo dłuższe niż poprzednie, po drugie wtedy tłumaczyłem nawet i po 5-7 h dziennie teraz mam nie więcej jak 1,2 i to też nie zawsze. Tak jak obiecałem komentarz wyjdzie ale czy będzie na Grudzień to zależy w sumie tylko od was ;)

--- Koniec cytatu ---

Pentoza , dodalbys cos takiego ? REJESTRACJA lub LOGOWANIE&feature=related
cos podobnego, jak bedziesz komentowal, oczywiscie nie mowie, ze az tyle , ale moglbys z jedno, dwa zdanka jakies dowalic hehe, tzn takie smieszne ;p, zeby chociaz raz na jakis czas bylo smiesznie :D

willerod9:
Kilka postów wcześniej ktoś prosił, żeby nie powtarzać tekstów Włodka i Darka. Jeśli już będą jakieś zabawne, to pewnie stworzymy je sami. Tych z Fify (bynajmniej ja) nie mogę już słuchać, a ostatnia w jaką grałem to była 08. Nie będziemy kopiować tekstów, a jeżeli już tak się stanie to niecelowo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej