Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (40/226) > >>

Gap12:
 kiedy zamierzacie skończyć tłumaczenie? nie żebym was popędzał ale po prostu jestem ciekawy.Wielki szacun dla was za to co robicie tylko i wyłącznie z dobrej woli.

willerod9:
No cóż, ta informacja padała już kilka razy, ale powtórzę, bo ostatnio dość dynamicznie się wszystko zmienia. Na chwilę obecną dobrze będzie jeśli wyrobimy się do połowy listopada. Nie jest to jednak termin ostateczny, bo nie wiadomo co z kolegą, który ma zrobić 1600 kwestii (podobno chciał czas do pierwszego grudnia, a to co wziął jest drugą połową tego co zamierzamy wspólnie z pentozą i PKotu przetłumaczyć). Jeżeli damy radę, to będzie to duży sukces, jeśli nie, to do grudnia powinniśmy się wyrobić. Sporo zależy tutaj od ilości wolnego czasu szefa, bo robi on zdecydowaną większość pracy w proporcjonalnie krótkim czasie.

Pozdrawiam, W.

kubix718:
Będzie można to gdzieś odsłuchać?

willerod9:
Masz na myśli wywiad? wystarczy wejść na stronę z pierwszego posta i się zarejestrować,. potem do winampa śiąga się plik do słuchania radia on-line, a przynajmniej ja taką drogę przeszedłem.

pentoza133:
Na stronie nie trzeba sie logować, jest to opcjonalne. Słuchanie audycji jest online z przegladarki lub przez winamp sciagajac plik z nr IP. Jest to łatwe i proste a na pewno na forum wrzuce bezposredniego linka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej