Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (9/226) > >>

kamiloo1234:
Świetny komentarz jesli  tak to by wyglądało w grze to wkoncu było cos nowego i o to chodzi a dobry komentarz to jeszcze większy realizm.

kubix718:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚwietny komentarz jesli  tak to by wyglądało w grze to wkoncu było cos nowego i o to chodzi a dobry komentarz to jeszcze większy realizm.

--- Koniec cytatu ---
Ja to nazwę ciut innaczej: NAJLEPSZY POLSKI DODATEK DO PES12 JAKI WYJDZIE, a na pewno jeden z lepszych ;D

Przemo1994:
To by bylo cos pieknego :)

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---
Piękny komentarz :) Przyjemnie się Ciebie słucha. Na pewno ściągnę, powodzenia :)

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie radziłbym Ci podejmować się tego.
Po pierwsze, przetłumaczenie wszystkich plików zajmie Ci więcej niż 4 miesiące, może nawet rok.
Nie będziesz w stanie stworzyć 100 slotów dziennie-choroba, lenistwo, nauka, dziewczyna, etc.
Po drugie, nie każdemu może się spodobać Twój wokal (podaj próbkę).
Po trzecie, lepiej jakbyś podjął się podmiany komentarza z FIFA12, do PES'a2012.

Nie miałem na celu zniechęcić Cię do pracy, jedynie przedstawić realia, abyś później w połowie nie żałował i odpuścił, a przy tym na pewno nikt by nie pobrał pół na pół angielsko-polskiego komentarza.

--- Koniec cytatu ---
  niech robi ma chłopak ambicje jak nawet nie da rady to i tak dla mnie to plus  powodzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej