Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PL Komentarz do PES 2012! PREMIERA!

<< < (13/226) > >>

willerod9:
Ciekawie by to wyglądało w CV: "Razem z Włodzimierzem Szaranowiczem komentowałem wiele meczy z najmocniejszych lig Europy, między innymi El Classico, Derby Manchesteru czy Derby Milanu. Dodatkowo pochwalić się mogę komentowaniem wszystkich spotkań Ligi Mistrzów, Ligi Europejskiej i Copa Libertadores. Na koncie mam również Superpuchar Europy i wiele innych spotkań pucharowych etc." :D Z drugiej jednak strony byłoby to trochę naciągane. Z żywą osobą lepiej się dogadać niż układać dialogi pod gotowce z kompa, które słyszało się nie raz nie dwa. Poza tym zawsze to świeżość usłyszeć nową nieznaną parę głosów, a nie tylko oklepany duet "Włodzio i Darek". Co więcej wolałbym usłyszeć duet Borek - Kołtoń niż panów z Fify.

shady1990:
słuchając tego meczu Boro -WHU mozna sie poczuc jak by sie naprawde ogladało lige angielską w Canal+ .Naprawde zaje*** komentarz i jesli wyjdzie napewno bede go uzywał.

Master_o:
Masz świetny głos, lepszy niż nie jedni pseudo komentarzyny, trzymam kciuki za twój komentarz:d

kubix718:
Mam pytanie.Czy jeżeli byś(cie) skończyli te 60-70 % komentarza wcześniej (przed planowanym listopadem-grudniem) to czy była by możliwość aby demo wyszło wcześniej?

pentoza133:
Oczywiscie ale wątpie ze zdazymy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej